lørdag, mai 25, 2024

Forhåndstips foran serierunde 2 i 4. divisjon

Serierunde to er rett rundt hjørnet på Romerike. Det spilles seks kamper i kveld, og vi følger alle sammen pluss hovedfokus på to av de. Her er forhåndstips.

Blaker – Lørenskog 2

Blaker tapte fortjent i serieåpninga mot Eidsvold Turn 2. Bortelaget har nok trent mye mer enn hjemmelaget. Slik er det kanskje i kveld også, men nå stiller Blaker et sterkere lag. De viktige offensive spillerne Martin Nordseth og Viktor Wikstrøm er tilbake og inn i elleveren.

Blaker har rett og slett en solid benk i kveld også hjemme på Bruvollen.

Lørenskog 2 tapte 1-3 mot seriefavoritt Skjetten. I følge Kai Holt i Skjetten var det en kamp med høyt tempo og visstnok en 4. divisjonskamp med høyt nivå. Lørenskog 2 hadde en fin blanding av juniorer og a-lagsspillere, og det blir spennende å se hva de kommer med i kveld.

Blant annet var gode Gullteig og Ahmed på benken da Lørenskog slo Grorud 2 i serieåpningen i 3. divisjon, og det sies at alle innbytterne er med til Bruvollen. Likevel blir gresset en utfordring for gjengen som sjelden ser gress.

Mitt tips: 2-2 Nordseth, Wikstrøm for Blaker. Ahmed og Singh for Lørenskog 2.

Håkon Lundberg (Blaker) i duell med Didrik Mostue (Fet). Fotot: Espen Bråthen.

Raumnes & Årnes – Eidsvold IF

Hjemmelaget spiller dessverre på kunstgresset, og ikke den fine gressbanen. Irriterende!

Raumnes & Årnes spilte 0-0 borte mot Fjellhamar i serieåpningen i det som var en svak kamp. Begge lag var nok redde for å tape fordi kommer man feil ut i år så er nedrykksstreken nærme fordi det spilles kun 13 kamper. For R&Å tror jeg det på en måte bli cupkamp hver runde.

R&Å mangler også et par viktige i kveld, blant annet Patrick Hansen.

Eidsvold IF spiller sin første i kveld. Kampen mot Gjerdrum er utsatt til seinere i høst.

Det er vanskelig å tippe hvor EIF ender i år. De har en meget god offensiv, men svakheten er bakover på banen. Daniel Olsen er på vei tilbake fra skade. Jonatan Teigland trener godt sies det.

Mitt tips: 1-2 Rognerud for R&Å. Rødsrud og Kristiansen for EIF.

Dette er en åpen kamp, men EIFs styrke fremover gjør at 2,35 i odds på EIF-seier er fin. Nordicbet har et par fine spill i kveld.

Sørumsand – Skjetten

Sørumsand hang godt med mot Skedsmo i forrige runde. Spesielt i 1. omgang. I 2. omgang ble den krevende spillestilen kanskje for tung for rødtrøyene. De savner med stor sannsynlighet storscorer Saeed Rahim i kveld, men unge, og gode, Vegard Servold er på plass.

Skjetten vant greit mot Lørenskog 2, og som nevnt over så spaserte ikke Skjetten seg til seier. I mange kamper kommer de til å spasere seg til seier, men de andre lagene ser nå at det er en mulighet mot Skjetten.

Likevel så skal det være stor forskjell på disse lagene. SIF-trener Wold er taktisk dyktig mot lag som skal være bedre, men i dag tror ikke vi det holder.

Mitt tips: 1-4 Nielsen for SIF. Sandberg 2, Gunnthorsson og Blix for Skjetten

Simen Melby er klar til å møte seriefavoritt Skjetten (FOto: Espen Bråthen).

Eidsvold Turn 2 – Fjellhamar

Det ble til slutt en sterk seier for Eidsvold Turn 2 borte mot Blaker sist. 2. lagene kommer til å ha en god fordel denne første måneden med mange spillere som har trent mye lengre enn 1. lagene i 4. divisjon. Det må de dra nytte av før oktober kommer og 1. lagene eventuelt skal kjempe om opprykk eller nedrykk.

Det har blitt sagt oppe på Myhrer at de kan vinne 4. divisjon hvis førstelaget slipper å kjempe om nedrykk.

Fjellhamar hadde ikke mye positivt å si om seg sjøl etter kampen mot Raumnes & Årnes, men det var rom for forbedring og det trenger de nok i kveld mot Turn 2.

De har selvfølgelig fortsatt flere ute i forsvarsleddet og viktige Thorsen ute. De holdt likevel nullen mot R&Å, men scoret heller ikke – på tross av gode sjanser begge veier.

Mitt tips: 2-0 Notoane og Rudi for Eidsvold Turn 2

Strømmen 2 – Kløfta

De grårøde tapte 0-1 mot AHFK i første seriekamp. De hadde med seg juniorer, men også Kjell Rune Sellin. Får de med noen av de gode spillerne der kommer de også til å ta poeng fremover. Det blir altså ikke lett mot 2. lagene nå i august.

Kløfta gikk på et poengtap mot Gjelleråsen 2. Noe overraskende, men ser man elleveren til Gjelleråsen 2 så var den mye bedre enn det mange trodde.

Kløfta kommer til å få tøff motstand i kveld også, og de må ha tre poeng hvis de skal henge på Skjetten. Så enkelt og så vanskelig er det. Det er alltid litt spørsmål om jobb og annet for Kløfta-gjengen så elleveren er ikke helt klar ennå. Det viktigste er at Rød, Preber og Zamble får mer spilletid sammen. De kan godt senke Strømmen 2 enkelt i dag hvis de har dagen.

Mitt tips: 1-3 Sellin for Strømmen 2. Rød, Preber og Hovde for Kløfta.

Gjelleråsen 2 – Skedsmo

GIF 2 fikk med seg et sterkt resultat, og som nevnt over så hadde de et sterkere lag enn mange trodde. Klassespillere som Ahmad, Nilsen og Aasmundstad holder godt nivå i 3. divisjon. Spe på med et par andre 1. lagsspillere og flere gode juniorer så duger det i 4. divisjon.

Slik blir det i kveld også. Gjelleråsen har med Hjelkerud, Lindviksmoen, Vestby og de andre som satt på benken i helga.  De kommer til å stå godt opp i mot et Skedsmo-lag som jakter opprykk.

Skedsmo ble nok litt overrasket mot Sørumsand, men de halt i land seieren like før slutt. Troppen har blitt forsterket denne uka med Adrian Jedraszczak (keeper) og Andreas Castilla. Sistnevnte passer meget godt i spillestilen til trener Per Einar Gjelsvik.

Stilen til Gjelsvik vil ta litt tid å sette. Selv om vi litt av det i 2. omgang mot Sørumsand så har de en vei å gå. Vi tror dette blir en knallkamp på Li. To lag som vil stå godt til hverandre og masse teknikk og gode valg.

Mitt tips: 3-3 Oprea 2 og Hjelkerud (frispark) for GIF 2. Moltzau 2 og Ullersmo for Skedsmo.

Tirsdag 10. august

Gjerdrum – Aurskog-Høland

Vi kommer til å se 1. omgang mellom Blaker og Lørenskog 2, og så stikker vi for å se Sørumsand – Skjetten. Det er det vi rekker i kveld. Er du på plass på andre kamper så gjerne send meg oppdatering på 45224573, eller via sosiale medier.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

Related posts

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge...

Share this post

ebrathen
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

Most popular

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i...