fredag, april 19, 2024
HomeTreningskampJevn kamp på Sørumsand i årets første treningskamp

Jevn kamp på Sørumsand i årets første treningskamp

-

Etter en jevn kamp på Sørumsand endte det til slutt med 3-2 til Lillestrøm i treningskampen i Sørumsand Idrettspark.

Skrevet av Oda Bråthen (skoleprosjekt)

På en varm sommerdag fikk Sørumsand Jenter-14 besøk av nabojentene Lillestrøm 2. Begge laga stilte med sterke lag, og det ble en jevn og fartsfylt kamp i varmen.

Første omgang gikk det veldig bra for SIF. Hjemmelaget scoret først. Det ble skåret av Sørumsand. Åtte minutter inn i kampen fikk rødtrøyene corner. Alice Eid slo corneren inn i feltet og  Hannah Taaje spilte ballen videre til Sigrid Christiansen, og hun satte ballen i mål. Sigrid er to år yngre enn de andre på laget.

Rask utligning

LSK kommer tilbake og scoret kun tre min etter Sørumsands scoring.

Cirka 15 minutter senere presset Roopkatha Paul høyt og hardt, og hun vant ballen og alene mot keeperen til Lillestrøm setter hun ballen i mål. 2-1 til hjemmelaget.

Jevn 2. omgang

Resten av omgangen er det store sjanser til begge laga, men ikke flere scoringer.

2 omgang startet med at LSK scoret på en fin sjanse 18 minutter ut i 2. omgang, og Lillestrøm har mange fine sjanser i den perioden.

Lillestrøm scoret sitt tredje mål 15 minutter før slutt.

Resten av kampen var jevn og Sørumsand har noen store sjanser, men det blir ingen flere mål. Lillestrøm går av med seieren. Stillingen ble 3-2 til bortelaget.

Det var godt for lagene og komme i gang med treningskamper igjen etter lang pause på grunn av korona. Sørumsand og Lillestrøm skal møtes igjen på 11-bane senere i juni.