torsdag, april 18, 2024
Home3. divisjonNår ledere ikke forstår seg på idrett - og banene blir stående...

Når ledere ikke forstår seg på idrett – og banene blir stående tomme

-

Nok en gang så velger Regjeringen å holde breddefotballen stengt, og man ser at lederne ikke forstår seg på idrett gang på gang.

Argumentene har hele tiden vært masseforflytning, og at de er redde for kioskkø og cuper. Selv om Folkehelseinstituttet har i en rapport sagt at fotball ikke gir store smitterisikoen.

Det er mangelen på kompetanse om idrett dukker opp. Nå setter de fleste lokale lagene i gang trening – med en-metersregelen (selv om den ikke eksisterer i Lovdata lenger).  Det vil si at spillerne og lederne forflytter seg til de treningene – foruten de som har gitt seg nå på grunn av all stopp i fotballen. Og man må lure på om Regjeringen har ønsket seg dette, fordi folkehelsen er de ikke opptatt av.

Ettersom forflytningen nå er der så kan man likeså godt spille vanlig fotball for de 50 000 utøverne, på grunn av FHIs rapport, og andre internasjonale undersøkelser som dekker opp for hva FHI har sagt.

Kioskene stenger vi når seniorene trener

Kioskene klarer klubbene enkelt å stenge de to timene ett seniorlag trener, fordi det er lov å ha kioskene oppe når barn og ungdom trener. Nok en logikk som ikke henger på noen som helst greip.

Cuper behøver vi ikke å diskutere for seniorlag, fordi det finnes så å si ikke.

Dermed forsvinner argumentene under beina på Regjeringen, nok en gang. Likevel så er det ingen i opposisjonen eller idrettsmyndighetene som virkelig utfordrer Regjeringen. Det er så skuffende å se på for oss som bryr oss om grasrota, folkehelsen og idrettsbevegelsen.

Det blir nok et tøft år for breddefotballen. Det er ikke lys i tunnelen, og fallhøyden er stor hver gang man ser et lite glimt. Det brytes ned av inkompetente ledere gang på gang.

Heldigvis så sies det at Regjeringen åpner opp for kamper internt i kommunene, og det vil redde mange barn i ungdomsalderen. Frykten, og erfaringen, min er at lokale kommuner ikke kommer til å høre på det, og fortsette med nedstengingen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -