mandag, juli 15, 2024
Home4. divisjonDet er vanskelig å holde motivasjonen oppe, og man trenger en dato

Det er vanskelig å holde motivasjonen oppe, og man trenger en dato

-

Motivasjonen er synkende i mange av klubbene på Romerike, og nå ønsker de seg en dato slik at man kan forberede seg. Lokalfotballen tar temperaturen på den lokale fotballen.

– Som gutta sier her oss hos så må vi få en dato å forholde oss til. Da har vi noe å se frem til. Hvis ikke så kommer frafallet til å bli stort fremover, sier Kai Holt i Skjetten til Lokalfotballen.

Grønnrøyene har cirka 20 spillere på kontrakt, og de håper på å stille to lag i serien. Der har ikke de over 20 år trent siden september.

«Rivalen» Skedsmo melder om lignende forhold. De har 17 spillere i a-stallen, og de har hatt cirka ti treninger de siste fire månedene.

– De som er med nå har stått i det siden 12. mars i 2020 så ingen grunn til at de skal gi seg nå. Men det er vanskelig å ha utviklingsfokus når man ikke kan spille vanlig fotball, forklarer Per Einar Gjelsvik i Skedsmo.

Blir det neon fotballinnmarsj i 2021? Frafallet øker stort hvis ikke fotballen kommer igang nå (Foto: Espen Bråthen)

Både Holt og Gjelsvik frykter kun halv serie fra august.

Ved toglinja på Fjellhamar har Stian Isetorp også sine utfordringer. De har ikke trent siden tidlig november, men setter i gang nå.

– Jeg tror på halv serie på høsten, men krysser fingrene for at vi kommer i gang før sommeren.

FFK har 25-26 spillere på papiret, og de har til nå ikke mistet spillere på grunn av corona ennå.

– Konsekvensen for oss blir jo at treningshverdagen motiverer betydelig mindre, da fotball er en kontaktsport. Det gjør også at de som velger å bryte reglene opparbeider seg ett betydelig forsprang, og gir urettferdige konkurransevilkår, avslutter Isetorp.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -