tirsdag, april 23, 2024
Home5. divisjonSterke forsterkninger for Fet

Sterke forsterkninger for Fet

-

Med Knut Aga Jr inn som hovedtrener brukes nettverket, og nå har Fet forsterket med fire mann.

Etter noen år med store utfordringer i seniorfotballen ser nå Fet lyset i tunnelen. Selv etter det tøffe året med null fotball informerer Knut Aga jr at alle er med videre i 2021, pluss at fire gode spillere er på plass på Fedrelandet.

Les også: Mitt favorittlag: Atle Søgård – et lag jeg kunne tenke meg å dra på treningsleir med

De «gamle» Skedsmo-kjenningene Lars Jørgen Mork og Sondre Karterud er klare for blåtrøyene, som har blitt trent av Aga jr i Skedsmo tidligere. Keeper Marius Frogner kommer tilbake til klubben fra Skedsmo.

Stian Solberg, som la opp i Asker etter sesongen har klar for spill i 5. divisjon. Solberg har flest kamper gjennom tidene i Asker, og på grunn av jobb trappet han ned.

Skal satse på egne spillere

I tillegg har Fet løftet opp Sander Dahl Hansen, Teijo Gaudi Romstad og Simon Langaas Skogvold fra juniorlaget. Andreas Møbius og Kristoffer Vethe skal hospitere når treningene starter opp igjen.

– Jeg syns vi har fått på plass gode signeringer, og ser ut som en sterk stall nå som skal være med å kjempe om opprykk i 5. divisjon, sier Knut Aga jr til Lokalfotballen, og han legger til: – I tillegg jobbes det med en til to spillere til.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -