Mitt Favorittlag: Fredrik ”Blakern» Larsen | Alle fikk kjeft på treninger og kamper

Annonse

Det er på tide med en ny runde med Mitt favorittlag. Førstemann ut er Blakers store sønn, Fredrik Larsen. Et langt liv i lokalfotballen gir et fantastisk bra lag.

– Dette er et lag med spillere som er blant de beste og spillere som betyr mye for meg, sier Fredrik Larsen til Lokalfotballen.

(3-5-2)

1: Roger Haugen (Strømmen)

Herlig keeper: Selv om han ble litt større rundt magen når vi spilte sammen, så så du han hadde det. Lur og fantastisk bein. Kunne truffet søppelbøtta på alle kiosker fra 5-metern.

2: Thomas Haug (Blaker)

Fantastisk kamerat enda og min hjelpetrener i Blaker. Ingen klare styrker, men ingen svakheter. Alltid skrubbsår etter treninger og hater å tape. Litt treg kanskje😉.

Thomas Haug i en duell, som vanlig.

3: Henning Berger (Strømmen)

Beste jeg har spilt med. Hadde spilt Eliteserie hvis ryggen ikke hadde tatt han. Kunne bare trene to ganger i uka, men best hver gang. Fantastisk på huet. Joar Hoff var streng, men en gang ventet bussen på stadion. Henning Berger manglet.

4: Kenneth Knutsen (AFSK)

Stort talent. Tror han var kaptein på juniorlaget til LSK før han trappet ned og ville spille med kompiser i AFSK. Kjente ikke gutten så godt når jeg kom til AFSK, men herlig spiller med innsats og trøkk. Jævlig rask. Tok meg ut på alle treninger.

5: Thomas Skaalerud (Blaker)

Som Haugern også legende i Blaker. Stort sett spilt sammen siden vi var 7-8 år. Herlig trøkk i begge bein, var veldig rask og en helvetes løpskapasitet frem til 35. Gud veit mange scoringer jeg har fått av han.

9: Espen Jensen (Strømmen)

Alle jeg har spilt sammen med elsker Jensen. Herlig kar i garderoben, null stjernenykker, gikk alltid foran og måtte gå med lakene fra senga på jobb etter skli-taklingene på grusen. Svære kjøttsår på lårene etter hver trening. Arr enda.

7: Jan Otto Mostue (Strømmen)

Ble den viktigste for meg i Strømmen. Ble bestekamerater og er mye sammen enda. Faktisk fadder til sønnen. Fantastisk teknikk, men ble mer og mer en sliter. Undervurdert i Strømmen før han ble en av de viktigste spillerne til Lørenskog i 2 divisjon under Thomas Berntsen. Fantastisk kar.

8: Stian Enger (Blaker)

Han kunne tatt det langt, men som mange andre ville andre ting som ingenting. Sykeste drivet jeg har sett. Jeg fikk mye skryt for at jeg scoret mål i Blaker når vi spilte 3 divisjon, men dette var mannen.

6:Thomas Kopperud (Strømmen)

Fra min andre periode i Strømmen. Rolig kar i garderoben, men helt syk på banen. Alle fikk kjeft på treninger og kamper, men det var som oftest greit når han var best selv. Blikk og varme bein👍. Sentral men spiller med 9.

10: Knut Hovel Heiaas (Strømmen)

Han tok det videre og gikk til VIF etter sesongen når vi rykket opp i 2. divisjon med Strømmen. Sykt rykk og ga meg 10-15 målgivende det året. Fikk 10 straffer hver sesong😂.

11: Fredrik Mosengen (Strømmen)

Sammen med Hovel spilte vi tre sammen på topp når vi rykket opp. Kanskje den beste tiden på fotballbanen jeg har hatt. Vi herjet så jævlig. Mosengen var så fryktelig sterk i kroppen. En som sa i fra i garderoben og meldte hardt.

Trener: Hans Tvedte og Tore Karlstad

Benk blir:

Petter Larsen (Strømmen)

Tommy Sand (Strømmen)

Onar Nymoen (Strømmen)

Ronny Michelsen (AFSK)

Per Kristian Melby (AFSK og Blaker)

Mitt favorittlag av Fredrik Larsen

Tips og innspill?

Har du tips om hvilke spillere som burde lage sitt favorittlag? Eller ønsker du å sende ditt eget? Send det til espen@lokalfotballen.blog, eller ta kontakt på 45224573.

Annonse

1 KOMMENTAR

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.