torsdag, april 18, 2024

Tabelltips 4. divisjon: 14. Gjelleråsen 2

Date:

Share post:

Grønntrøyenes 2. lag er første lag ut i Lokalfotballens tabelltips. Gjelleråsen 2 rykket opp fra 5. divisjon i fjor, sammen med Gjerdrum, og de kommer til å få det tøft denne sesongen.

Les også: Lokalfotballen med fem tabelltips i år

Årsaken er at troppen til GIF er tynnere i år enn i fjor, og det må selvfølgelig 2. laget betale for. Ja, noen gode unggutter er, som vanlig, på vei opp, men i år blir det ekstra ungt og ekstra tungt.

Gjelleråsen har a-troppen og rekrutttroppen samlet i en gruppe, så de som ikke spiller 3. divisjon skal spille 4. divisjon. Når det trengs så fyller de på med spillere fra G19-troppen.

– Målsettingen for 2020 er å holde plassen i 4. divisjon, og viktig arena for å utvikle spillere til vårt a-lag, sier trener Aron Aberra.

Det blir med stor sannsynlighet en ung tropp i 4. divisjon, slik det var i 5. divisjon i fjor. Stallen er litt tynnere i år, så blir 4. divisjonstroppen yngre og tynnere.

Unge lovende spillere

Det er noen unge spillere som likevel kommer til å vise seg godt fram i 4. divisjon. Indreløper Walid Khris (2003) og midtbanespilleren Preben Menken (2002) (anker) er tatt opp fast på A-laget. Khris er en kreativ fotballspiller, og Menken har en fin ro med ball og er en smart spiller. Den unge stopperen Patrick Marigård (2004) trener 2 – 4 økter i uken med A-laget, og blir spennende å følge. God defensivt og har en veldig god pasningsfot.

– Det er vel som forventet at Lokalfotballen tipper oss ned, men vi er klare for å overraske folket. Eventuelt at Lokalfotballen ikke har peiling, sier Raymond Johansen i Gjelleråsen og ler godt.

Andre spennende spillere på Gjelleråsen 2: Sander Nyheim (2003), Andreas Magnussen (2002), Ola Remme (2004), Even Rogne (2004), Liandro Neto (2005) og Calvin Leon (2005) har også trent med A-laget i vinter. Calvin og Ola fikk 30 minutter mot Blaker i treningskamp tidligere i vinter. Den kampen vant GIF 2 2-1.

Trym Kyvåg og Gjelleråsen 2 sikret opprykk i fjor da de slo Hauerseter på høsten (Foto: Espen Bråthen)

Det kommer til å bli et skikkelig jag denne sesongen for å unngå nedrykk. Det er sannsynligvis 4-5 lag som vil få det tøft, så får vi se hvilke lag som rykker ned. Lokalfotballen tipper uansett at Gjelleråsen 2 må ned igjen.

Hvem tror dere rykker opp?

– Vi tror det blir jevnt mellom 3-4 lag, og det er ikke en soleklar favoritt i år. 4.divisjon kommer til å bli veldig spennende.

Sjøl om Tom Nordlie ikke syns at tabelltips nå er passende, så håper jeg folk der ute vil kose seg med fokus på grasrotfotballen på Romerike. Det er viktig at vi holder interessen for den lokale fotballen oppe – i denne viktige dugnaden for landet vårt der vi sitter hjemme og unngår å spre smitte.

Av odds så har Gjelleråsen 2 150 i odds hos Nordicbet.

Denne trioen er tre av Gjelleråsens viktigste fotballmenn. Raymond Johansen (f.v), Aron Aberra og Ørjan Heiberg skal sørge for at utviklingen av unge spillere skal fortsette å være god fremover. Men, Lokalfotballen tror det blir nedrykk (Foto: Espen Bråthen)
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Blaker

Både Raumnes & Årnes og Blaker har hatt en tung start. Nå møtes lagene i 4. divisjon. Følg...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Tabelltips for 2. divisjon – En overraskelse og to på midten

Nå starter 2. divisjon, og Romerike har med tre lag i avdeling 2 i 2. divisjon. Her er...

Tabelltips for 3. divisjon: 1. plass Lørenskog

Lokalfotballen tror Lørenskog vinner 3. divisjon og rykker opp til 2. divisjon. Stor stall og klassespillere. Innarbeidet spillestil. Les...