torsdag, mai 30, 2024

– Vi skal være fullt på høyde med de andre

Date:

Share post:

FUVO rykket opp til 3. divisjon i fjor, og etter store endringer i troppen mener trener Tommy Grønvold at de skal bite godt fra seg.

FUVO har etter nedrykket vært nærme opprykk, og de klarte det i fjor. Ny trener i Tommy Grønvold har kommet inn, og det har også nesten en hel ellever.

Se bildeserie fra kampen mellom Lørenskog FUVO

Kristian Rud, Christian Jørgensen, EIven Solberg, Kristoffer Bugge Holtung, Nicklas Brenna Karlsen, Hassan Al-Shimray, Thomas Brekken pluss at Henning Torgnesskar er tilbake for fullt. Vi kan også legge til at Otto Dahl har hatt en skadefri oppkjøring.

– Vi skal ikke snakke om nedrykk

– Det har blitt en sterk gruppe med spillere som kjenner hverandre godt. Troppen skal holde plassen, og vi skal være fullt på høyde med de fleste lagene i avdelingen. Vi skal ikke snakke om å unngå rykke ned – vi skal gjøre en god figur, sier FUVOs trener Tommy Grønvold til Lokalfotballen.

Treneren er tilbake i moderklubben etter flere år som trener for G16- og G19-lag.

– Det er en overgang fra aldersbestemt fotball. Man må være mer på, og det er mer resultatbasert. Vi skal selvfølgelig utvikle spillere, men tre poeng er viktigere, forklarte Grønvold.

I treningskampen mot Lørenskog var de hakket bedre i 1. omgang, men den 2. omgangen ble tyngre.

– 1. omgang er bra, spesielt defensivt. Der er vi godt fornøyd. Vi sliter fortsatt litt med relasjoner fremover, men vi har hatt mest fokus på forsvar. Angrep kommer i tiden nå, sa Grønvold.

FUVO løper mer

De som har sett FUVO i vinter har lagt merke til at det løpes mer, og de presser aggressivt og høyt.

– Vi løper mer og mer, og er aggressive. Det å stå høyt fungerer bra for oss med så sterke førsteforsvarere i angrepsleddet, sier Tommy, men var ikke helt fornøyd med kampen.

-Det er surt å få utligningen på overtid, fordi det å vinne kamper er uansett viktig. Det ble lite struktur da vi bytta ut noen viktige spillere. Og så er Lørenskog gode når de får bearbeide oss.

Nå gleder Grønvold seg til seriestart

– Det er kun positivt i moderklubben nå. Kjempemorsomt, og vi har fin gjeng her blant støttepparat og spillere. Det er bare moro egentlig, avslutter Grønvold.

FUVO spiller i 3. divisjon avdeling 1. Alle lagene fra Romerike er, heldigvis, i den avdeling. Det blir mange herlige oppgjør mellom FUVO, Lørenskog, Gjelleråsen, Ull/Kisa 2 og Lillestrøm 2.

Lokalfotballen kommer tilbake med tabelltips, og akkurat nå så er nok Lørenskog favoritter, sammen med Elverum, Nybergsund og Gjøvik-Lyn.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...