torsdag, juli 18, 2024

Et ungt Lørenskog reddet uavgjort mot FUVO

Date:

Share post:

3. divisjon- og avdelingskollegaene Lørenskog og FUVO møtte opp med litt forskjellig tilnærming. Lørenskog sparte spillere. FUVO stilte det beste de kunne. Det endte 2-2.

Les også: Bildeserie fra kampen

Lørenskog stilte opp uten 7-8 spillere som normalt er i førsteelleveren, så mange nye spillere fikk prøve seg mot FUVO. Bortelaget har mange skader, men de stilte et solid lag i treningskampen.

Likevel åpnet hjemmelaget best på Rolvsrud. Robin Singh headet en corner en meter utenfor. Etter de ti første minuttene tok FUVO mer og mer over. De presset høyt og fikk flere gode brudd.

Les også: Direkte fra kampen

Dessverre for bortelaget var de veldig upresise på siste tredjedelen, så de skapte fint lite.

FUVO opp i ledelsen

Like over halvtimen utnytter FUVO et brudd høyt opp i banen. Ballen går til Kim Brenna på høyre. Et par kjappe kroppsfinter og han banker ballen inn foran mål. På bakerste kom Hassan Al-Shimray og han dytta ballen i åpent mål. Fortjent ledelse.

Hassan Al-Shimray jubler etter scoring for FUVO (Foto: Espen Bråthen).

– Vi var dårlige i førsteomgang. Det var mange nye der ute og det var dårlig relasjoner. Vi fikk testa en del spillere mot 3. divisjon, og det er positivt, men jeg hadde forventa mer. FUVO var i 1. omgang. De har trusler, og det var fint for oss å se angrepsspillet til de i dag, sa Lørenskogs trener, Daniel Westvang, til Lokalfotballen.

Hopen med frisparkscoring

Lørenskog gjorde noen bytter i 2. omgang, og de var hakket bedre i den omgangen. Men det var FUVO som skulle øke ledelsen. Kim Brenna ble felt på 23 meter, og selvfølgelig var det Ørjan Hopen som steppet opp. Han tok fart og skrudde ballen i mål. 0-2 på Rolvsrud.

Ole Drevland må se langt etter ballen på Ørjan Hopens frispark (Foto: Espen Bråthen).

Unggutter reddet Lørenskog

Så bytte FUVO seg litt ned, og da begynte Lørenskog å skape flere sjanser. Det var to unggutter som skulle sørge for uavgjort for hjemmelaget. 2002-modellen Henrik Hauge løp seg fri på bakerste etter et innlegg fra Peder Kristiansen. Han klinket til og ballen gikk i mål via keeper Kristian Rud og i mål.

Lørenskog fortsatte presset, og to minutter på overtid satt utligningen. Lauritz Skjelle (2002) tøfla ballen i mål etter en corner, og unggutta reddet «ett poeng».

Lauritz Skjelle redder uavgjort for Lørenskog mot FUVO

Ungguttene Henrik Hauge (2002) og Lauritz Skjelle (2002) reddet uavgjort mot FUVO for Lørenskog Idrettsforening i lørdagens treningskamp. Her er Skjelles scoring på overtid i 2-2-kampen

Publisert av Lokalfotballen Lørdag 22. februar 2020

– 1. omgangen er bra. Vi er gode defensivt og er godt fornøyd. I 2. omgang blir det lite struktur, og de bearbeider oss godt. Det er uansett surt med 2-2 på overtid der, sa Tommy Grønvold, trener i FUVO.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Syns vi burde hatt litt flere poeng i vår

Skjetten har til tross for mye endringer i troppene spilt bra og er på en sterk 3. plass...

– Gutta har levert enormt – ikke mange som hadde trodd dette

Nyopprykka Bjørkelangen har imponert alle med sin 2. plass, og trener Mathias Hoftvedt mener de burde ha tatt...

– Vi har variert altfor mye – har hatt gode treninger nå

Lørenskog var en av to store favoritter i 3. divisjon avdeling 5. Etter en skuffende periode er de...

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...