lørdag, april 20, 2024
Home4. divisjonLokalfotballens kamikaze-tips for 4. divisjon

Lokalfotballens kamikaze-tips for 4. divisjon

-

Vi er i slutten på januar, og de fleste troppene begynner å sette seg. Dermed kjører vi et lite kamikaze-tabelltips for 4. divisjon allerede nå.

Norges beste 4. divisjon ser ikke til å bli noe svakere i år. Lagene som har kommet ned eller opp holder god klasse, og det blir et skikkelig race om opprykket og om det å unngå nedrykk.

12
Gjelleråsen 2

I perioder imponerte Gjelleråsen 2, og de har en god del unggutter på vei oppover. Likevel er nivåforskjellen på 5. divisjon og 4. divisjon veldig stor. Unggutta til GIF vil nok få så hatten passer i enkelte kamper.

En utfordring er også om Gjelleråsen kan kjempe om opprykk med 3. divisjonslaget, og da veit man hvor fokuset vil være. Grønntrøyene har også hatt sin del av skader, og de må unngås hvis de ikke skal bli nedrykk.

Walid Khris er nok den mest spennende spilleren i GIF: Den robuste unge spissen har imponert i vinter, men er nok bak Åkvåg og Kaasa på topp i 3. divisjon. Derfor vil vi få se han mye i 4. divisjon, og det er egentlig bare moro for oss interesserte.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -