Hjem 4. divisjon Lokalfotballens kamikaze-tips for 4. divisjon

Lokalfotballens kamikaze-tips for 4. divisjon

-

Vi er i slutten på januar, og de fleste troppene begynner å sette seg. Dermed kjører vi et lite kamikaze-tabelltips for 4. divisjon allerede nå.

Norges beste 4. divisjon ser ikke til å bli noe svakere i år. Lagene som har kommet ned eller opp holder god klasse, og det blir et skikkelig race om opprykket og om det å unngå nedrykk.

13
Gjerdrum

Gjerdrum suste gjennom 5. divisjon etter at de har endret totalt på opplegget. Nå satses det på egen lokale gutter, og det bærer frukter for gultrøyene.

Trener Steffen Rasmussen har en fin tilnærming til fotball, og hans gutter responderer godt – i den litt uvante 3-4-3-formasjonen. Det blir spennende å se om de klarer å dekke alle rommene defensivt i en god del bedre divisjon her i 4. divisjon.

Reinli og Sangnæs. Bare det er nesten godt nok til å holde plassen. Bror Reinli, Odin, viste også mye bra spill på som venstre vingback. Foran der løper Elias Løvseth og Eirik Moseng på alt, og de skaper mange sjanser for Gjerdrum.

Nå i år for de også tilbake en hjemvendt sønn i Mergrim Shurdhiqi. Den tøffe spissen kommer til å lage masse bråk sammen med Moseng. Og de gule kortene kan vi nok få se ofte.

Likevel tror vi det blir tøft for Gjerdrum denne sesongen. Formasjonen må sitte, ellers blir det tungt.

Beste signering: Mergim Shurdhiqi. EN perfekt spiss å ta med seg i krigen i 4. divisjon. Dekker mye rom defensivt, og er farlig foran mål i dueller. Han er en 20+-målscorer i 4. divisjon hvis han holder seg skadefri.

Viktigste spiller: Elias Løvseth. Et vanskelig valg, men kapteinen til Gjerdrum har blitt voksen – hvis man kan si det. Var involvert i mye rot og surr tidligere, men det meste av det er borte. Kriger alltid og har blitt bedre med ballen.

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.