torsdag, juli 18, 2024

Sju jenter og ni gutter på de to yngste landslagene

Date:

Share post:

Romerike er godt representert på U15- og U16-landslagene til Norge. Nå er 16 spillere tatt ut til NFFs talentleir i Sarpsborg.

De siste årene har Romerike hatt god deltakelse her, og i år er det ikke noe unntak. Sju jenter og ni gutter er tatt ut for å bære det norske flagget på brystet.

Fjellhamar fortsetter fremgangen

Mille Ivi Christensen, Oda Johansen og Thiril Erichsen fra Fjellhamar er tatt ut på J16-landslaget, sammen med Thea Kyvåg, som bytta klubb fra Gjelleråsen til LSK Kvinner nå i vinter.

På J16 sitt skyggelandslag er Monica Broberg tatt ut. Varpejenta spiller for Fjellhamar, og hun har ikke vært på kretslag tidligere i følge fotball.no. Det er altså mulig å slå seg inn gjennom god trening over tid.

For J15 er Lillestrøms Ane Buer tatt ut i den ene troppen, og Emma Reshane (Nittedal) er tatt ut i den andre. Bloggen har ingen anelse om hvilken av de troppene er de beste.

LSK og Ull/Kisa «dominerer» for gutta

På G16 er Dylan Murugesapillai og Edmund Osuwu fra Lillestrøm SK tatt ut, sammen med Ull/Kisas Elias Solberg. På skyggelandslaget er Sebastian Stokke fra Ull/Kisa med.

Lillestrøm har med hele fire spillere på G15 Y. Peder Høines Larsen, Bård Torgersen Mørch, Maximillian Belotoni og Oliver Henriksrud er i samme tropp. Larsen kom fra Skedsmo, Mørch fra Fjellhamar og Belotoni fra Skjetten.

For G15 X er Petter Hokstad (Ull/Kisa) tatt ut.

Talentleiren foregår i månedsskifte januar/februar i Sarpsborg.

– Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen. Totalt er cirka 50 spillere i hvert alderskull tatt ut og det skal spillerne være stolte av. Det er cirka 1000 spillere per kull som vurderes som talenter og er inne på et eller annet nivå i Landslagsskolen, sier fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland, til fotball.no.

Lokalfotballen kommer snart med et intervju med Nittedals Emma Reshane, og vi slutter den lille serien vi har med en prat med Geir Frigård i NFF Akershus.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser rundt LSK Kvinner, og daglig leder Gunn Brennhaugen - Fem...

Fire romerikinger på G17-landslaget – To fra Ull/Kisa og to fra Lillestrøm

Romerike er igjen sterkt representert på 2007-kullet for Norge. Fire gutter er tatt ut av Bjørn Johansen på...

Viktige kvalifiseringskamper for G16 og G19

Denne uka er det fullt kjør med kvalifiseringer for G16 og G19 – til både interkrets og 1....

Notiser fra Lokalfotballen

Her samles notiser fra lokalfotballen i en lang samleside. Det vil skrives korte og raske nyheter fortløpende for...