tirsdag, februar 7, 2023

Sju jenter og ni gutter på de to yngste landslagene

Date:

Share post:

Romerike er godt representert på U15- og U16-landslagene til Norge. Nå er 16 spillere tatt ut til NFFs talentleir i Sarpsborg.

De siste årene har Romerike hatt god deltakelse her, og i år er det ikke noe unntak. Sju jenter og ni gutter er tatt ut for å bære det norske flagget på brystet.

Fjellhamar fortsetter fremgangen

Mille Ivi Christensen, Oda Johansen og Thiril Erichsen fra Fjellhamar er tatt ut på J16-landslaget, sammen med Thea Kyvåg, som bytta klubb fra Gjelleråsen til LSK Kvinner nå i vinter.

På J16 sitt skyggelandslag er Monica Broberg tatt ut. Varpejenta spiller for Fjellhamar, og hun har ikke vært på kretslag tidligere i følge fotball.no. Det er altså mulig å slå seg inn gjennom god trening over tid.

For J15 er Lillestrøms Ane Buer tatt ut i den ene troppen, og Emma Reshane (Nittedal) er tatt ut i den andre. Bloggen har ingen anelse om hvilken av de troppene er de beste.

LSK og Ull/Kisa «dominerer» for gutta

På G16 er Dylan Murugesapillai og Edmund Osuwu fra Lillestrøm SK tatt ut, sammen med Ull/Kisas Elias Solberg. På skyggelandslaget er Sebastian Stokke fra Ull/Kisa med.

Lillestrøm har med hele fire spillere på G15 Y. Peder Høines Larsen, Bård Torgersen Mørch, Maximillian Belotoni og Oliver Henriksrud er i samme tropp. Larsen kom fra Skedsmo, Mørch fra Fjellhamar og Belotoni fra Skjetten.

For G15 X er Petter Hokstad (Ull/Kisa) tatt ut.

Talentleiren foregår i månedsskifte januar/februar i Sarpsborg.

– Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen. Totalt er cirka 50 spillere i hvert alderskull tatt ut og det skal spillerne være stolte av. Det er cirka 1000 spillere per kull som vurderes som talenter og er inne på et eller annet nivå i Landslagsskolen, sier fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland, til fotball.no.

Lokalfotballen kommer snart med et intervju med Nittedals Emma Reshane, og vi slutter den lille serien vi har med en prat med Geir Frigård i NFF Akershus.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Treningskamper i lokalfotballen på Romerike vinteren 2023

Verdens lengste pre season er i gang, og her har du full oversikt på alle treningskamper fram til...

Knut Slatleim slutter som hovedtrener i LSK Kvinner

LSK Kvinner og Knut Slatleim er i dag blitt enige om at Slatleim slutter som trener i LSK...

Trenerkabalen i lokalfotballen på Romerike – I bredden og enda litt bredere

Det blir en del endringer på trenersiden på Romerike, tror vi. Her kommer fakta og synsing fra Lokalfotballen...

Trenerkabalen på Romerike – Fra toppen til 3. divisjon

Sesongen er over og nå er høstjakta igang både for spillere og trenere, og Lokalfotballen ser på trenerkabalen...