Treneroversikt for lagene på Romerike i de seks øverste divisjonene

0
1696

Det har skjedd mye på trenerfronten denne høsten, og Lokalfotballen gir deg den fulle oversikten på trenere slik ståa i klubbene er nå.

Vi begynner øverst, eller nederst da. Med LSK. I den klubben det er mest styr i om dagen. Jørgen Lennartsson har fått sparken, og inn varsles det at Tom Nordlie kommer. Det kommer ikke som et sjokk, men litt overraskende i og med historikken Nordlie har fra tiden i Avaldsnes. LSK-supportere har vært svært kritiske når andre klubber har etiske utfordringer, så blir spennende å se hvordan de reagerer nå.

I OBOS-ligaen er det fornyet tillit til Ull/Kisas Trond Fredriksen og Strømmens Ole Martin Nesselquist. Ingen gode sesonger for noen av lagene, men de får et år til å prøve seg for å forberede klubbene sine.

Endelig er Eidsvold Turn i 2. divisjon

I 2. divisjon, og det er så deilig å skrive det, så fortsetter Joakim Dragsten i Eidsvold Turn. Meget fortjent selvfølgelig.

Joakim Dragsten fortsetter i Eidsvold Turn i 2020 (Foto: Espen Bråthen).

I 3. divisjon er det også få endringer. Ørjan Heiberg fortsetter i Gjelleråsen. Daniel Westvang kjører på videre i Lørenskog. For nyopprykkede FUVO er Tommy Grønlund på plass, etter at Martin Wiker ga seg etter at opprykket var klart.

I Lillestrøm forsvinner Kai Holt, så hvem som tar over er litt usikkert. I Ull/Kisa 2 fortsetter Fredrik Eliassen, sier ryktene.

For lagene i 4. divisjon har det vært mange endringer

Kai Holt er tilbake i moderklubben Skjetten. Per Einar Gjelsvik går fra Sørumsand til Skedsmo. Karl André Hovde fortsetter i Kløfta. I Aurskog-Høland bytter Roar Ness og Kjetil Rydje roller – altså at Ness blir hovedtrener i 2020.

For EIF er ikke alt klart ennå. Roy Arne Berg har fått seg fulltidsstilling i Oppsal, så han fortsetter ikke.

I Blaker gyver Fredrik Larsen på en ny sesong. Nå klagende på at han ikke får napp på nye spillere.

I Raumnes & Årnes er eks-eliteseriespiller Jonny Hansen klar som trener, etter at Per Arne Nyjordet ga seg. I Sørumsand bytter Kenneth Wold motsatt av Gjelsvik. Wold trente G16 og G19 i Skedsmo, men tar nå over Sørumsands a-lag.

Ny opprykkede Gjerdrum fortsetter med Steffen Rasmussen, som virkelig har fått sving på gultrøyene.

2. lagene er det det nok Rune Dybvik (Lørenskog 2), Jonas Rygg (Strømmen 2), Pål Håkenstad (Eidsvold Turn 2) og Aron Aberra (Gjelleråsen 2).

Denne herlige gjengen fortsetter i Gjelleråsen. Raymond JOhansen (f.v), Aron Aberra og Ørjan Heiberg (Foto: Espen Bråthen).

Noen endringer i 5. divisjon

Ned fra 4. divisjon gikk Fet og Rælingen. Ryktene sier at Simen Rustadbakken fortsetter til tross for nedrykket i Fet. I Rælingen er ikke alt på plass ennå, sies det.

Truls Jørstad fortsetter i Hauerseter, til tross for en svak sesong. I Løvenstad fortsetter Mats Arstad. Det er mer usikkert i Leirsund, men vi tipper Runar Sandvik kjører på. I Skårer er Reza Motlagh med videre. Bjerke fortsetter med Torstein Dyngeland, og i Flisbyen fortsetter Tommy Stovner. Nyopprykkede Søndre Høland durer på videre med suksesstreneren Ole Jørgen Kolstad.

Nå er det «bare» fire måneder til seriestart…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.