Ryktebørs og klare overganger i lokalfotballen på Romerike

0
2118

Det nærmer seg førjulstiden, og da passer det egentlig best med en skikkelig sak på rykter og overganger. Send inn dine tips til meg via 45224573 eller espen@lokalfotballen.blog.

Det har allerede tikket inn flere fine overganger, så vi begynner med en kjapp runde der.

Les også: Støtt Lokalfotballen

I Skedsmo har Per Einar Gjelsvik kommet, og det ser ut til at det skjer mye i den klubben i år også. Inn har Eirik Engebretsen, Petter og Martin Evensen og Oscar Moe Hansen kommet fra Gjelsviks forrige klubb, Sørumsand. Også keeper Marius Frogner kommer fra Fet.

Eirik Engebretsen blir å finne i hvit drak neste år. Lik den Jonas Kordahl bak han her har (Foto: Espen Bråthen).

I Skjetten skjer det mye etter Kai Holts comeback som trener i moderklubben sin. Brødrene Nicolaj og Thomas Møller Jensen er allerede klare. Og det er mange rykter, som vi tar litt lenger ned.

Det har vært flere endringer på trenersiden, og der kommer det en egen sak senere denne uka.

Inn med psykolog

Aurskog-Høland har fått inn Rebin Badkan som har erfaring fra 2. og 3. divisjon, men har sliti med skader. Han er psykolog, og det kan passe inn i et ungt lag fremover.

Så kjører vi på med ryktene. Det har kommet inn mange fra folket rundt på Romerike. Mange gode rykter, men også noen håpløse. Spillere har til og med sendt oss meldinger og dementert rykter – gjerne underveis i en god fotballfest.

Den klubben det ryktes mest rundt er Skjetten. Noen USA-farere skal tilbake til Norge nå, og både Peder Kristiansen, Sondre Karterud og Ludvik Benco ryktes inn i grønt. Løvenstad ønsker seg Kristiansen.

I Gjelleråsen sies det at Ola Vestreng ønsker seg tilbake til Aurskog-Høland på grunn av skole.

FUVO er på spillerjakt

Fuvo jakter på mange spillere denne høsten og vinteren. De er tilbake i 3. divisjon, og der må det forsterkes. Blant annet har Kløfta fått «brev» fra FUVO på Christoffer Skiaker, Magnus Hovde og Ole Westheim. Det sies at Skiaker takket kjapt nei.

Karl André Hovde jager på gutta sine (Foto: Espen Bråthen).

I Eidsvold Turn virker det som det er stille, men det jobbes sikkert godt bak i kulissene – som det stort sett alltid gjøres.

For Lørenskogs del så er den polske keeperen Adrian Jedraszczak klar. Det navnet kommer flere kommentatorer til å slite med i 2020. Keeperen har trent med Lørenskog i hele år, men overgangen gikk først i orden for kort stund siden. Lørenskog hadde også en del prøvespillere på trening i går, som vi snublet over da vi skulle se J15-interkretskvalik-kamp like etter treninga. Det var noen spennende spillere der.

Hva skjer med Kolbjørnsrud?

Flere spillere har forsvunnet fra Sørumsand, men inn har Beshad Nazari kommet. Fokuset i klubben er nå å re-signere spillere i stallen, og det er de godt i gang med. Mest spennende blir å se om Magnus Kolbjørnsrud blir hos rødtrøyene eller om han skifter beite. Flere klubber er interessert i den tekniske spilleren.

Blaker har i et par år jaktet Sørumsands Simen Melby, og de skal ha fått nei i år også.

Etter Gjerdrums opprykk til 4. divisjon har ryktene rundt Mergim Shurdhiqi startet igjen.

Det er rolig rundt klubber som Kløfta, Fjellhamar og Raumnes & Årnes, så vi får komme sterkere tilbake med flere rykter utover i desember. Det samme gjelder for 5. divisjon.

Les også: Støtt Lokalfotballen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.