Eidsvold Turn rotet bort første matchball

0
474

Det var mange tilstede på Myhrer som forventet at Eidsvold Turn skulle ta tre poeng og juble for opprykk. Slik gikk det ikke da to kontringer senket blåtrøyene.

Cirka 200 tilskuere stod så å si klare med champagnen på Myhrer. Eidsvold Turn hadde ikke tapt siden mai 2017 på hjemmebane da de røyk mot Frigg.

Etter en tam 1. omgang, med et par svære Turn-sjanser, så klinket hjemmelaget til i starten av 2. omgang. De virket mer på, men uttellingen skulle ikke komme.

Ingo Kristjansson hadde en dårlig dag på jobben for Eidsvold Turn (Foto: Espen Bråthen)

Robin Hofer Dahl hadde to svære sjanser, men det ble skapt fint lite farlig i tillegg. Mange innlegg ble slått inn i 16-meteren, men gode midtstoppere til Aalesund sørget at det sjelden ble helt farlig.

Aalesund kontret inn to scoringer de siste ti minuttene. Den første var en kanonscoring av storscorer Markus Karlsbakk, og den andre kom etter at Peter Rusina mistet ballen på Aalesunds halvdel(!). Vetle Fiskerstrand løp ballen i mål.

Aalesund 2 jubler etter sin 2. scoring, og dermed tre poeng borte mot serielederen. Sterkt av det unge laget (Foto: Espen Bråthen)

Dette var ikke Turns dag, enkelt og greit. Lørenskog slo Sunndal 3-1, og er nå fire poeng bak. Det er igjen to kamper, og det skal mye til for at Eidsvold Turn roter bort dette.

Eidsvold Turn møter Rommen i neste serierunde, og Lørenskog møter Herd.

Viktige Johan Kolbjørnsrud må sone i neste seriekamp mot Rommen (Foto: Espen Bråthen)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.