Per Einar Gjelsvik tar over Skedsmo

0
1167

Per Einar Gjelsvik ble i dag presentert som ny sportslig leder og trener for a-laget i Skedsmo.

53-åringen fra Sørumsand starter i sin nye jobb 1. november, og prosessen har vart en stund. Etter at Gjelsvik kun har jobbet to måneder i Langhus, så kom det overraskende på mange.

-Jeg har hele tiden vært åpen om det. De veit hvor jeg bor, og de tok det på en fin måte, sier Gjelsvik til Lokalfotballen om Langhus’ reaksjon.

Gjelsvik har trente a-laget til Sørumsand og J14 der denne sesongen, og det var allerede varslet at han gir seg etter siste seriekamp. Valget om Skedsmo var enkelt, i følge han selv.

-De fremstod veldig dyktige i samtalene, og var klare på hvor de ville. Det passer bra for meg, sier Gjelsvik.

-I Skedsmo FK blir det fokus på å tenke lokalt. Vi ønsker flest mulig Skedsmo-gutter på A-laget. Vi skal jobbe videre med å bygge kultur, og oppførsel utenfor banen er vel så viktig som på banen.

Skal dere rykke opp nå med en gang?

-Ledelsen i Skedsmo er opptatt av et A-lag av og for Skedsmo gutter, og resultater får komme som et resultat av god jobbing over tid. Man høster som man sår. Så vil tiden vise når klubben er moden for å ta de neste stegene, avslutter Per Einar til Lokalfotballen.

Det vil si at Gjelsvik «bytter klubb» med Sørumsands nye trener, Kenneth Wold. Han kommer som kjent fra Skedsmo og G16 og G19 der.

En annen spennende faktor er hvilke spillere som blir med Gjelsvik videre. Lokalfotballen veit at spillergruppa er sterkt knyttet til treneren. Spesielt spennende blir det å se hva brødrene Martin og Petter Fauske Evensen gjør.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.