Blir Strømmen 2 – Lørenskog 2 som Sverige – Danmark?

0
508

Det tetter seg til bunnen av 4. divisjon, og mandag spilles en meget viktig kamp. Ender det med U i Strømmen 2 – Lørenskog 2 så holder begge plassen.

Vi som er litt interessert i fotball husker godt Sverige og Danmarks 2-2-kamp i EM 2004. Svenskene og danskene måtte spille 2-2 slik at begge lag gikk videre fra gruppespillet på bedre målforskjell enn Italia.

Mattias Jonsson smalt til få minutter før slutt og satte inn 2-2. Derifra og ut ville ingen av lagene spille mer fotball.

Klubbene avtalte tropper i vår

Nå kan vi få et lignende scenario på Strømmen mandag. I vår avtalte klubbene før kampen om hvordan troppene skulle være vil vi få noe lignende nå?

-Svaret er nei, i morgen stiller vi det vi har, og det regner jeg med at Strømmen også gjør. Avtalen i vårsesongen var på grunn av veldig trangt program for begge klubber. Nå er det litt mindre kamper, sier Rune Dybvik i Lørenskog.

Laget som eventuelt taper kampen spiller seg rett inn i nedrykkskampene. På tirsdag spiller Eidsvold Turn 2 lokaloppgjør mot Eidsvold IF, og uansett resultat der vil minst to lag kjempe om å unngå den ene nedrykksplassen. Rælingen har allerede rykka ned.

Rune Dybvik i samtale med Daniel Westvang (Foto: Espen Bråthen)

Er dere redde for å rykke ned, Rune?

– Det er klart vi er nervøse for nedrykk, men vi har en fryktelig tynn a-stall nå i høst og sånn sett har vi ikke tatt flere poeng enn det vi har tatt i år. Er vi ikke gode nok hører vi ikke hjemme på dette nivået, men det vil være katastrofalt å rykke ned. Det er enorm forskjell på 4. og 5.divisjon som utviklingsarena for juniorene våre, forklarer Dybvik.

Den siste serierunden vil altså bli svært viktig.

Strømmen 2 spiller borte mot Raumnes & Årnes, og Lørenskog 2 møter Skedsmo hjemme. Fet får besøk av Blaker, og Eidsvold Turn 2 skal til Marikollen og Rælingen.

PS! Hvis Ull/Kisa 2 knoter det til fullstendig, så kan de rykke ned fra 3. divisjon. Da hjelper det nok ikke med U i kampen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.