Tre opprykk på fem sesonger for Hvam

0
680
Kretsmestere 7div 2019 Hvam

Litt i skyggen av storebrødrene FUVO og Raumnes & Årnes er Hvam på full fart oppover i seriesystemet. Tre opprykk på fem sesonger for de gule.

Hovedtrener Even Dahl startet laget opp på nytt tilbake i 2015. Nå har de snart fullført fem sesonger, og tre av de har endt med opprykk. Nå er Hvam klare for 6.divisjon etter å ha blitt kretsmester.

– Stammen fra oppstarten er fortsatt med, samtidig som man hvert år har fått inn flere spillere. Flere av spillerne våre har erfaring fra et høyere nivå, og kunne nok også spilt der den dag i dag. Vi har mottatt flere brev fra forskjellige klubber både før årets sesong, men også i sommer, sier Håkon Rolstad Nilsen i Hvam til Lokafotballen.

Men ingen har forlatt Hvam?

– Ingen har valgt å gå til en annen klubb, og det tror jeg bunner ut i at vi er en bra gruppe her som prøver å spille ålreit fotball samtidig som vi har det gøy. Det kommer vi til å fortsette å spille på i årene som kommer. To treninger i uka i oppkjøringen, og en trening i uka under sesong passer både kalenderen og motivasjonen til gutta best, så da fortsetter vi med det, forklarer Rolstad Nilsen, som spiller på laget og er også styreleder i Hvam Fotball.

Det første lagbildet til Hvam tilbake i 2015 (Foto: Hvam)

Kaptein også, skyter en smilende Rolstad Nilsen inn.

Denne sesongen har Hvam også fått inn flere nye ansikter på trening. Flertallet av de er unge gutter som i utgangspunktet hadde gitt seg med fotball. Nå drømmer faktisk Hvam om å stille to lag neste sesong.

– Neste år ser vi på muligheten til å ha et lag i 6.divisjon og et i 9.divisjon. Vi fortsetter med samme gjengen, og hvis flere ønsker å være med så er de hjertelig velkommen til å spille i gult og svart, sier Rolstad Nilsen.

Da Hvam spilte i 9 divisjon kom de i fokus da Davy Wathne og TV 2 sendte Hvam i Grasrotkampen (Foto: Hvam)

Hvordan ser du på neste års 6. divisjon?

– Det blir spennende med neste års sesong, og morsomt med flere nye bekjentskap. Vi har møtt Holter og Borgen i treningskamper tidligere, samt har jo Fjellhamar 2 og Blaker 2 snytt oss for opprykk tidligere. Forhåpentligvis får vi også et lokaloppgjør mot Funnefoss/Vormsund 2.

Hvam møtte FUVO i Inne-KM (Foto: Espen Bråthen)

– Selv om det bare er fem år siden 9. divisjon og ringerunder før hver kamp for å noen ganger stable laget på beina. Det er morsomt å se tilbake på hva man har fått til på relativt kort tid, avslutter Rolstad Nilsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.