Foran den 21 serierunden i 5. divisjon

0
605

Vi går inn i sluttspurten av 5. divisjon. Gjerdrum er klare for opprykk, men det er kamp om å unngå nedrykk. Kjappe kommentarer og tips foran kveldens fem kamper.

Gjerdrum – Hauerseter

Gjerdrum er som nevnt tidligere allerede klare for spill i 4. divisjon. De endret fokus for et par år siden, og nå er det stort sett lokale gutter på laget. Det har gitt resultater. De er ubeseirede denne sesongen, men har igjen HSK og Gjelleråsen 2.

Troppen i dag er full pakke, så de kommer til å klinke til i kveld også.

Hauerseter, som er av de største skuffelsene i år, ønsker nok å ødelegge Gjerdrums fine rekke. De har også et liiiite håp om opprykk, men det stopper nok i dag (se GIF 2 – AFSK-omtalen lenger ned). Det er også i dag en del endringer fra forrige tropp, som det har vært i hele år.

På sitt beste kan de vinne denne kampen, så får vi se hvor ivrige Gjerdrum er.

Mitt tips: 2-2 Aadnøy og Moseng for Gjerdrum. Jørstad og Lundemo for HSK.

Gjelleråsen – AFSK

Gjelleråsen henger fortsatt med i toppen av 3. divisjon, og med litt bedre skadesituasjon så stiller de veldig sterkt i kveld. Bjørndalen, Åkvåg, Hauffen, Hjelkerud også videre. De sikrer nok opprykket i kveld mot AFSK.

Bortelaget kjemper en tøff kamp om å unngå nedrykk, så da er det nok ikke så moro å se motstanderlaget. De har plukka litt poeng nå i høst, men de går nok ned etter i dag. Med tap er de nede fordi Flisbyen og Skjetten 2 møtes i kveld, uansett resultat der.

Mitt tips: 5-1 Åkvåg 2, Bjørndalen, Sandberg 2 for GIF 2. S. Krolikowski for AFSK.

Løvenstad – Leirsund

Løvenstad har også hatt en skuffende sesong ut i fra forventingene. Elleveren er meget sterk, men moralen har ikke vært på topp i år. Det har gitt en del merkelige resultater.

Uansett så bygges det bra for fremtiden, og de kan utfordre neste sesongen hvis de får litt mer bredde i troppen. Formen er bra med tre strake seire.

Leirsund har prestert bedre enn i fjor, noe som bare skulle mangle. Jeg savner fortsatt Holt, men sånn blir det vel fremover.

Leirsund er også i god form og har tre seire og en uavgjort på de fire siste kampene.

Foran kampen er Løvenstad to poeng foran Leirsund.

Mitt tips: 4-2 Egeberg 2, Ullevålseter og Zachariassen for Løvenstad. Møbius og Jappeé for Leirsund.

Flisbyen – Skjetten

Den viktigste kampen i kveld. Begge kjemper for å unngå nedrykk. Flisbyen er to poeng foran Skjetten 2 – på hver sin side av nedrykksstreken.

De har skrapet sammen ett poeng på de siste åtte kampene, og er på full fart mot nedrykk. Det er fortsatt en del gode spillere igjen, men det går saktere og saktere. De mangler blant annet viktige Thomas Halstensen på grunn av karantene.

Troppene ligger ikke ute, så alltid vanskelig å tippe noe med Flisbyen før det.

Skjetten 2 lider av at det er en tynn a-tropp. Skjetten rykker ned fra 3. divisjon, og skal det bli to nedrykk?

I kveld kommer de med en ung gjeng, sier ryktene.

Mitt tips: 2-1 Stensrud og Svalestad for Flisbyen. Qadri for Skjetten 2.

Thomas Halstensen var god for Flisbyen (Foto: Espen Bråthen).

Aurskog-Høland 2 – Skedsmo 2

To lag som har fint lite å spille for. AHFK kommer med et litt sterkere lag enn Skedsmo. Martin Vestreng som har spilt stort de fleste 2. lagskampene gjør det på grunn av at han ikke får vært med på alle treningene.

Mitt tips: 3-1 Vestreng, Helbostad og Jensen for AHFK 2. Eriksen for Skedsmo 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.