-Vi satte for mye press på oss sjøl

2
999
Arber Krasniqi er klar for kamp.

Skedsmo satset hardt foran årets sesong, men etter mandagens tap mot Fet forsvant det siste lille opprykkshåpet. Kaptein Arber Krasniqi mener klubben har bomma.

I en vanvittig kamp mot Fet tapte Skedsmo 3-4, og dermed tapte Skedsmo begge kampene mot Fet denne sesongen. Dermed forsvant nok det siste lille opprykkshåpet for hardtsatsende Skedsmo.

-Ikke en fiasko

Kaptein Arber Krasniqi er ikke fornøyd med hva klubben har gjort denne sesongen.

-Det er en skuffende sesong, og dårligere enn forventet. Det er ikke en fiasko, men vi har satt for mye press på oss sjøl med alle nye spillerne og kommunikasjonen rundt klubben. Vi burde vært mer forsiktige, sier Krasniqi.

Har det blitt for mye press på dere?

-Ja, kanskje litt. Det går ikke helt i hodet, men vi merker det. Kravene er der, og da blir det press. Med så mange nye spillere ut og inn, så vil det ta tid. Vi har ikke bygd alle relasjonene, forklarer Krasniqi.

Bomma på spillerlogistikk

Foran sesongen hentet Skedsmo inn elleve spillere, og flere av ungguttene er har blitt borte.

-Jeg valgte å bli fordi jeg er glad i klubben, og jeg trodde jeg skulle bli kaptein for et ungt lag. Der syns jeg vi har bomma, fordi vi har sagt at vi skal satse på de unge gutta – men så henter vi inn mange spillere, sier en frustrert Krasniqi etter tapet mot Fet.

Ryktene går at det ikke er god stemning i garderoben til Skedsmo. Krasniqi ønsker ikke å si noe om det, men Lokalfotballen erfarer at trener Jørn Harethon ikke fortsetter neste år.

Det har også vært et par oppvaskmøter mellom Ole-Christian Moltzau og Armin Sistek. Vi som har sett noen kamper ser at de ikke er beste venner.

Det blir en spennende tid utover høsten for Skedsmo. Ryktene er mange, og så får vi se om de stemmer.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.