-Vi må vinne tre av fire kamper for å holde oss

1
544

For andre gang i år slo Fet Simen Rustadbakkens gamle klubb Skedsmo, og med det tok tre viktige poeng for å unngå nedrykk.

Les også: Arber Krasniqi er skuffet

De siste tre årene har Fet klart seg så å si i siste serierunde i 4. divisjon. I denne sesongen blir det nok heller ikke noe unntak. Blåtrøyene har vært godt plassert på nedrykksplass så å si hele sesongen, men nå er de tre poeng foran Eidsvold Turn 2 (de har en kamp mindre spilt).

– Dette var tre veldig viktige poeng. Akkurat som da vi slo de i vår. Vi er mer på mot topplagene og det er en styrke, men det er ellers en svakhet ettersom det er færre lag av topplagene, sier Simen Rustadbakken til Lokalfotballen.

Christoffer Blix og Fet var ofte i forkant mot Jørgen Slorafoss og Skedsmo (Foto: Espen Bråthen)

Er det godt å slå gamleklubben?

– Jeg teller bare tre-poengere. Jeg er litt ferdig med det, men er jo litt ekstra gøy. Det handler nok mer om at vi har slått et topplag, forklarer Rustadbakken.

To lag ned fra 4. divisjon

I år rykker nok Skjetten ned fra 3. divisjon, og det vil si at to lag går ned fra 4. divisjon. Rælingen er allerede fortapt, og taper de mot Lørenskog 2 i kveld så er de teoretisk nede i 5. divisjon. Fet kjemper dermed en hard kamp mot Eidsvold Turn 2 for å unngå den andre nedrykksplassen.

Akkurat nå har Fet 24 poeng på 22 kamper, og Eidsvold Turn 2 har 21 poeng på 21 kamper. Turn 2 spiller bort mot Raumnes & Årnes i kveld.

– Vi må vinne minst tre av de siste fire for å klare oss, og lat er opp til sjøl i høst, sier Rustadbakken.

Den 30. september er høsten viktigste kamp for Fet. Da kommer nettopp Eidsvold Turn 2 på besøk.

-Det er en viktig kamp. De er jo et 2. lag så vi er litt spente på hva de kommer med. De kan ikke snu om på alt ettersom de fortsatt kjemper om opprykk med 1. laget, avslutter Rustadbakken, før seiersropet runger på Fedrelandet.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.