Saeed Rahim går tilbake til Sørumsand

0
1080
Saeed Rahim jubler etter scoring

Sørumsand får inn nok en offensiv spiller denne høsten. Storscorer Saeed Rahim ønsker å gå tilbake, og signerte papirene mandag kveld.

I vinter så det ut til at det nesten skulle rakne for Sørumsand. Nesten en hel ellever forsvant, blant annet Saeed Rahim som gikk til Skjetten. Inn kom Per Einar Gjelsvik, og de dro opp en del juniorer.

Gjennom vinteren tapte laget nesten ikke treningskamper, og det gode spillet fortsatt i vårsesongen. I sommer har det dukket opp flere forsterkninger i Idrettsparken.

-Spillerne vil til oss

-Poenget er at vi ikke henter spillere. De kommer til oss. Miljøet er bra, fotballen er bra, og mange bra personer i og rundt a-laget, sier trener Per Einar Gjelsvik.

Per Einar Gjelsvik har fått dreisen på Sørumsand. Rødtrøyene lukter på NM-kvalik, og stallen blir sterkere og sterkere (Foto: Espen Bråthen).

Simen Melby og brødrene Evensen (Martin og Petter) ønsket å komme til Sørumsand, og de forsterker SIF offensivt. Oskar Moe Hansen dukket også opp, og gir mer bredde i forsvaret.

Etter 2-2-kampen mot Eidsvold IF signerte Saaed Rahim for Sørumsand erfarer Lokalfotballen. Den gode spissen som har scoret over 80 mål på 70 kamper for SIF skal studere i høst, og velger å gå tilbake til rødtrøyene.

-Først og fremst er på grunn av studier. Jeg pendler til Lillehammer for å studere pedagogikk, og det er vanskelig å kombinere med spill i 3. divisjon og Skjetten, sier Rahim til Lokalfotballen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.