– Det viktigste nå er spilletid | følger i far og farfars fotspor

0
637

Etter en del rykter ble Herman Henriksen klar for Eidsvold Turn på lån ut sesongen. Nå skal han i far og farfars fotspor hos de blå.

Denne uken signerte Herman Henriksen for Eidsvold Turn på en utlånsavtale fra Ull/Kisa. Spissen har sliti med skader denne sesongen, også, og nå ønsker han spilletid.

Herman Henriksen signerte for Eidsvold Turn (Foto: Eidsvold Turn på nett)

– Jeg tror det viktigste for min utvikling akkurat nå er spilletid og det å ha det gøy med fotballen igjen. Og det å ha det gøy med fotballen er veldig viktig for min del. Når spilletiden ikke er som du selv ønsker, så er det veldig fort gjort at det går utover motivasjon, og det tror jeg alle som har spilt fotball forstår.

Ryktene har gått lenge, Herman?

– Jeg fikk først en henvendelse fra Eidsvold Turn denne uken om at jeg var ønsket der på lån ut sesongen, og dette var en god avtale dersom jeg har ikke fått den spilletiden som jeg selv har ønsket i Ullkisa. Men hovedgrunnen til at jeg valgte Turn  var fordi jeg først å fremst hadde hørt mye bra om klubben.

Og nå følger han i familiens fotspor

-Både min far (spiller) og farfar (altmuligmann) har vært mange år i Turn og de hadde bare fine ting å si om klubben. I tillegg så har jeg også noen kompiser som har vært i Turn, og de sa det var en fin spillegruppe og et veldig godt miljø som hadde passet meg, forklarte Henriksen.

Herman Henriksen slik vi kjenner han. Full fart mot motstandernes mål (Foto: Espen Bråthen).

I fjor banket Henriksen inn 25 mål på 15 kamper i 4. divisjon for Ull/Kisa 2, og han var på banen i ni OBOS-kamper. Mange forventet at han skulle ta et nytt steg denne sesongen. Dessverre har en lei ankelskade stoppet utviklingen.

Tøffere mentalt

– Utviklingen min har jo dessverre blitt hindret mye av skader de siste årene men jeg føler fremdeles jeg har tatt steg. Og da tenker jeg mest på det mentale, har blitt en del råere i hodet enn det jeg var for noen år siden. De som kjenner meg vet at jeg alltid har vært en stille og ganske så sjenert person men føler jeg selv har blitt en del bedre på den biten der, sier Herman til Lokalfotballen.

-Gir oss flere strenger å spille på

I Eidsvold Turn er de storfornøyd med å fått inn spissen.

-Vi har gjennom sommeren sett etter forsterkninger offensivt, grunnet flere spillere ute med skader. Når muligheten åpnet seg for å få inn Herman på lån ut sesongen, ville vi gjerne få det til. Han er en god spiller som ønsker å ta ytterligere steg, og kan gi oss flere strenger å spille på offensivt, sier trener Joakim Dragsten til Lokalfotballen

Nå skal han prøve å score nok til at Eidsvold Turn rykker opp til 2. divisjon.

-Jeg har veldig trua på en knallgod høstsesong. Jeg har bare vært på en trening, men de virker som en fantastisk gjeng som er gira på å fullføre sesongen med stil, avslutter spissen.

Første kamp for Herman er borte mot Nordstrand i helgen. Eidsvold Turn er kun tre poeng foran jagende Lørenskog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.