Foran den 17. serierunden i 4. divisjon

0
594

Denne mandagen spilles det hele seks kamper i 4. divisjon, og et skikkelig toppoppgjør. Her er Lokalfotballens kommentarer og tips.

Endelig er ferien ordentlig over, og denne høsten skal Lokalfotballen kjøre på flere saker. I kveld får du live, bildeserie og sak fra runde hovedkamp. Får oss er det Kløfta – FUVO.

Serierunden startet lørdag da Skedsmo slo Blaker 3-2. De vant på kampens siste spark på ballen da Serkan Catalgöl. Så det er en veldig viktig kamp for FUVO i kveld – før de to topplagene møtes i helga.

Fjellhamar – Aurskog-Høland

Hjemmelaget har rota bort en del poeng denne sesongen. Mot Turn 2 sist ledet de 4-1, men de slapp Turn inn i kampen igjen. Halfdan Roth er tilbake i mål og Anders Risan er tilbake i forsvaret. Ellers tålig likt.

For AHFK har de spilt to ålreite kamper mot Kløfta og Skedsmo, men står bare igjen med ett poeng. Bendik Vestreng er inne i elleveren igjen i kveld.

Mitt tips: 2-2 Thorsen og Holt for FFK. Svardahl og Studsrud for AHFK.

Eidsvold IF – Raumnes & Årnes

Dette er også en viktig kamp. Begge lag kjemper for å klare NM-kvalik. I EIF er litt av skadeproblemene borte, men de har også mista et par spillere i sommer.

Raumnen & Årnes har ikke strålt i år, men de har plukka poeng jevnlig. De har god spisskompetanse foran i Hansen x2 og Preber. De gutta skaffer mye poeng. De har også fått litt mer orden på det defensive.

Mitt tips: 2-1 Kristiansen og Rødsrud for EIF. Preber for R&Å

Fet – Sørumsand

Lokaloppgjør på Fedrelandet. SIF vant våroppgjøret 3-1, og Fet er nok mer rusta til å ta poeng denne gangen. Troppene ligger ikke ute, så vanskelig å tippe – fordi det varieres en del i begge lag.

Sørumsand er kun fire poeng bak NM-kvalik, så en seier må til.

Mitt tips: 3-2 Blix 2 og Barlaug for Fet. Melby og Kolbjørnsrud for SIF.

Kløfta – FUVO

Så til kveldens høydepunkt. Kløfta er nok for langt bak, men de har prestert bra mot topplagene. FUVO må vinne for å gå forbi Skedsmo i kampen om opprykk.

Kløfta mangler nok den viktige keeperen Alexander Beinov som fikk en smell mot Blaker. FUVO har også et par usikre kort. Troppene er ikke ute, så blir spennende å se.

Mitt tips: 1-1 Rød for Kløfta. Brenna for FUVO.

Rælingen – Strømmen 2

Uff, det går trått for Rælingen. Nå er det 13 poeng opp til sikker plass. Det spørs om går. Det har også vært mange endringer på elleveren, så ikke lett å få satt spillet. Selvfølgelig hadde de fortjent bedre i noen kamper, men uflaks blir til udyktighet.

Strømmen 2 veit vi ikke hva kommer med så er egentlig klin umulig å tippe.

Mitt tips: 2-4 Sannum og Bjarmann for RFK. Tvedte, Achrifi, Vangsøy og Totlandsdal for Strømmen 2.

Lørenskog 2 – Eidsvold Turn 2

Her møtes nok to juniorlag med en til to a-lagsspillere. Det er en kamp for å unngå nedrykk, fordi Skjetten ryker nok i 3. divisjon. Da går to lag ned fra 4. divisjon. Vinner Lørenskog har de langt på vei sikret plassen. Turn 2 trenger flere seire for å være sikre.

Mitt tips: 3-2 Askilsrud 2 og Nygaard for LFK 2. Teksum og Stenseth for Turn 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.