Vårens lag i 4. divisjon på Romerike

0
16545
Vårens lag i 4. divisjon på Romerike kåret av Lokalfotballen

Vårens lag i 4. divisjon har vært vanskeligere å plukke ut denne sesongen enn tidligere. Vi i Lokalfotballen har uansett gjort et forsøk.

1. Keeper: Glenn Wilsgård, Eidsvold IF

Keeperkjempen fra Råholt er den keeperen som har stått mest fram til nå. Han er den aller dyktigste til å prate med laget sitt, og hjelper de både defensivt og offensivt. Han har også hatt noen strålende kamper der han har reddet poeng. Selvfølgelig har det glippi for keeperen også, men er uten tvil den meste stabile av årets keeper i 4. divisjon.

2. Høyreback: Arber Krasniqi, Skedsmo

Arber Krasniqi er klar for kamp.

Egentlig for god for denne divisjonen. En ledertype som spiller med hjerte utenpå drakta. Er veldig god defensivt i år, men kan bli litt bedre offensivt. Litt for lite målpoeng for et lag som ønsker å rykke oppe. Rask, god med begge bein og trygg.

3. Midtstopper: Serkan Catagöl, Skedsmo

En overraskelse denne sesongen. Har bytta fra juniorfotball til seniorfotball, og da må man venne seg til en mer fysisk spillestil. Det har han gjort med glans. Bryter ofte foran, blir sjelden løpt fra og blir bedre og bedre med ballen. Har et strålende samarbeid med Marius Edvardsen.

4. Midtstopper: Trym Halvorsen, Fjellhamar

Trym Halvorsen og Riki Alba i duell

Krigeren som går foran i Fjellhamar. Alltid tøff i duellene, men er også blitt bedre med ballen i beina. Gjør heller ikke de store feilene lenger, og er blitt mer trygg. Er litt for hissig i noen dueller, og det må roes ned.

5. Venstreback: Magnus Kolbjørnsrud, Sørumsand

Har spilt høyreback, em klarer seg helt sikkert like bra på venstrebacken. Har overraskende blitt flytta ned på backen, men det har vist seg som et meget godt valg. Den moderne fotballen trenger gode backer, og Kolbjørnsrud med sin teknikk, gode fart og blikk har skapt masse sjanser, og målpoeng, for Sørumsand.

6. Sentral midtbane: Eiven Solberg, Eidsvold IF

Eiven, var som Eidsvold IF, strålende i starten av sesongen. EIFs kaptein strødde rundt seg med baller, og var involvert i det meste fremover for rødtrøyene. Ni mål og åtte målgivende er imponerende. Han har blitt en ledertype også. Minuset er at han flyttes rundt omkring på flere plasser, men vi får håpe EIF slipper alle skadene i høst.

7. Sentral midtbane: Eirik Engebretsen, Sørumsand

Kom hjem igjen etter noen år utaskjærs til Sørumsand. En god sesong i fjor, men har virkelig løftet seg under Per Einar Gjelsviks ledelse. Den defensive midtbanespilleren er motoren, og ofte nøkkelen, når SIF setter igang sitt pasningsspill. God venstrefot, plasseringsdyktig og er også viktig inne i begge boksene med sitt duellspill.

8. Høyrekant: Ørjan Hopen, FUVO

En litt trøblete start på sesongen med skader, men nå flyter det skikkelig på for Hopen og FUVO. Er en klasse over de fleste andre når han er på topp. En herlig nærteknikk, vanvittig venstrefot og et skikkelig fotballhode. Storkoser seg sammen med Kim Brenna. En utfordring er humøret – det går for mye opp og ned. Han pådrar seg som regel en del dumme kort.

9. Offensive midtbane: Ole-Christian Moltzau, Skedsmo

Ole Moltzau jubler etter scoring for Skedsmo (Foto: Espen Bråthen).

En av mange Skedsmo-kjøp før sesongen, og er kanskje den som har levert best. Skedsmo smalt ut av startblokkene, før det gikk litt tyngre nå på slutten. Spissen har scora 15 mål på 13 kamper, og han har bidratt med seks målgivende. Da har Skedsmo spissen som kan skyte de til opprykk. Humørspillere denne karen også.

10. Venstrekant: Kim Brenna, FUVO

Divisjonens beste spiller i vår. Liten tvil om det. 22 mål på 14 kamper, og i år med 10 målgivende også. Altså 32 målpoeng på 14 kamper. Han kommer til å skyte FUVO til opprykk hvis dette fortsetter. Lynrask, blir bedre og bedre med ball og er så sikker avslutter. Trives litt ute til venstre når han kan løpe mellom eller back høyresiden i et forsvar.

11. Spiss: Fredrik Kristiansen, Eidsvold IF

Den hengslete spissen i EIF har vært knallgod i år. Aller best i starten, som EIF, men har fortsatt å score mål. Har 13 mål på 14 kamper for rødtrøyene. Er raskere enn han ser ut, og plasseringssterk foran mål. Vært bedre til å holde ballen oppe i år også. Elsker alle dødballene til EIF som pumpes foran mål.

12. Innbyttere:

Kristian Lillebo, Sørumsand

Marius Edvardsen, Skedsmo

Henrik Ulseth, Eidsvold IF

Eivind Damstuen, Kløfta

Nicolas Navarrete, Fjellhamar

Ola Vestreng, Aurskog-Høland

Marius Preber, Raumnes & Årnes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.