– Vi skal opp til 2. divisjon

0
668
Lørenskogs trener Daniel Westvang (en fra venstre) reagerer sterkt på språkbruk (Foto: Espen Bråthen).

Lørenskog framstår som den største utfordreren til Eidsvold Turn om opprykk til 2. divisjon. Fundamentet begynner å bli bra, og nå skjer det mye spennende i klubben.

De to siste årene har Daniel Westvang vært hjelpetrener til Julian Madsen i Lørenskog. Da Madsen stakk til Færøyene, så var det enkelt for Lørenskog å plukke ny hovedtrener. Westvang har vært i klubben i sju år, og har trent G16 og G19 tidligere.

Hvorfor har Lørenskog prestert så bra i år?

-Nei si det du. Vi har bygget videre på det vi startet på med Madsen, spillerne er ett år eldre og relasjonene mellom spillerne er blitt bedre. Jobba med konkrete ting på treningene som har gitt utslag i kampene, forklarer 35-åringen Westvang til Lokalfotballen.

Lørenskog jakter Eidsvold Turn

Seriefavoritten Eidsvold Turn har kun gitt fra seg to poeng denne sesongen, men kun seks poeng bak følger Lørenskog.

– Vi har en fin sammensatt gruppe nå som kjenner hverandre godt, det har gjort at man tar steg. Samt at vi som trenerteam fungere godt sammen med spillerne, alle er opptatt av å bli bedre, sier Westvang.

Alba i fyr og flamme

I Lørenskog har spissen Riki Alba slått ut i full blomst denne våren. Spissen har 18 mål på 12 kamper for blåtrøyene, og kan skyte de til opprykk i år.

– Han er først og fremst en flott speller å ha i gruppa. Han er målfarlig på flere områder, trussel mot mål, skaper trøbbel for motstanderen og god på straffer, sier Westvang om Alba.

Hvordan skal dere utfordre Turn?

– Vi må fortsatt utvikle oss, mange unge spillere på vei opp og frem, så vi fortsetter å jobbe med å bli bedre. Utvikle spillet vårt, og ha gode treninger.

Westvang sier også at kommer inn noen spillere i sommer, og et par spillere er på vei ut. Blant annet skal midtstopper Tobias Paulsen studere i USA.

– Vi har en del unge juniorer i troppen. Askildsrud og Nygaard har vært hos oss på a-laget en stund nå, og tar steg hver uke. Også har vi tre juniorer oppe på treninger som er spennende, samt et par til på juniorlaget som får sjansen nå i høst. Det jobbes bra nedover, roser Westvang om rekrutteringen i Lørenskog.

Lørenskog jubler etter scoring mot Kvik Halden (Foto: Espen Bråthen).

Ny stadion på gang

En annen spennende ting på Rolvsrud er at en ny stadion er på vei, og fortsetter go’spillet på banen blir det artig å være i Lørenskog fremover.

– To-tre år framover vi bygge et solid fundament som presterer hver uke, med god treningskultur, få opp unge spillere og rykke opp til 2. divisjon. Er jo ny stadion på vei neste år, så mye spennende på gang hos oss. Bare å jobbe hardt i hverdagen, være gode på spillerlogistikken, og ta vare på de spillerne vi har, få opp egne fra junior og gjennomtenkte signeringer utenifra som passer inn hos oss, og utvikling, så får vi se hvordan det ser ut i 2023, avslutter Wsetvang.

Lørenskog avslutter vårsesongen mot Årvoll lørdag klokka 16:00, og Lokalfotballen er på plass.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.