Mitt favorittlag: Mats Solberg – Best på banen og Ramona i Mo i Rana

0
1194

Lørenskogs forsvarsklippe, Mats Solberg, er nestemann ut med «Mitt favorittlag». Det er selvfølgelig preget av tiden i Lørenskog, og dette er et strålende fotballag.

-Det er kun spillere jeg har spilt med i min tid i Lørenskog. Her har jeg garantert glemt noen, men tror dette laget hadde slått godt fra seg både på banen og Ramona i Mo i Rana. En rutinert 11er med benk og trenerteam. Vi kjører en 4-2-3-1 variant, sier Mats Solberg til Lokalfotballen.

Og han vraker seg selv.

– Selv fikk jeg ikke plass på laget da jeg soner karantene etter en allergisk reaksjon på en dommeravgjørelse.

Her er Mats Solberg (t.h) sammen med Patrick Fjell og Espen Engh (Foto: Privat).

Lørenskog All star XI (4-2-3-1)

Keeper: Magnus Hjulstad.

Jeg fikk gleden av å spille med Magnus Hjulstad i 2009 sesongen. Den desidert beste keeperen jeg har hatt bak meg i mine år i Lørenskog. Gikk så videre til Sarpsborg 08 hvor det både ble adeccoliga og tippeligaen.

Venstreback: Stian ‘’Don’’ Kristoffersen:

‘’Don’’ kom fra spill i Skeid og var i Lørenskog frem til 2012. Fantastisk slepen spiller som kunne bekle flere posisjoner. Hans bevegelser og finter lurte de aller fleste. ‘’Don’’ har en sylskarp venstrefot som produserte mange assist for Lørenskog. 

Midtstopper: Jørgen Isnes

En ekte klubblegende og et stort forbilde for meg som ung gutt på A-laget. En fantastisk kaptein og trener. I dag får vi se de gode lederegenskapene til Jørgen i suksessen med KFUM. Det var en fryd å spille med Jørgen, en knallhard midtstopper som ga faen i tenner og nese når han gikk i dueller.  

Midtstopper: Patrick Fjell

En ekte Lørenskog-gutt som frem til i år kun har spilt i Lørenskog. Dessverre er Patrick sprø som kjeks og skader hindret han i å ta det siste steget opp til toppfotballen. På banen var han rolig som skjæra på tunet og en midtstopper som virkelig gikk i krigen. Patrick var like viktig på banen som på lange borteturer. Turene til Mo i Rana, Steinkjer og Senja ville ikke vært det samme uten han.

Høyreback: Alper Gøksu

Antagelig et av de største talentene i Norge født i 91. Vi spilte sammen fra smågutt og oppover. Sterk Tyrker som bøttet inn mål på småguttenivå. Ble omplassert til back på A-laget, men rakk aldri å spille med Alper på A-laget før han gikk til LSK. Mange U-landslagskamper og et prøvespill i Reading før han dessverre måtte legge opp grunnet skader/sykdom i ung alder.

Dyp midtbane: Espen Engh

Styrte midtbanen sammen med sin bror Anders i mange sesonger på Rolvsrud. Et fryktet høyreben som skrudde frispark inn fra alle vinkler. Ble sett på som et stort talent og ble med Alper over til Reading for prøvespill i 2006. En elendig straffeskytter, men tok utrolig nok alle straffer. Jobber i dag som klubbkoordinator i Lørenskog.

Dyp midtbane: Anders Engh

Styrte midten sammen med Espen. Stor løpskraft som ingen visste hvor kom fra (løp aldri på trening). Terrier på midten som det var umulig å komme seg forbi. I motsetning til de fleste av oss ble Anders bedre trent etter han la opp som fotballspiller…

Venstrekant: Fredrik Krogstad

Det var fryktelig morsomt å se hvordan Fredrik utviklet seg fra å være en brukbar juniorspiller i Lørenskog til å bli fast inventar på A-laget til Lillestrøm. Med hard jobbing og egentrening utviklet Fredrik seg til å bli en av de beste spillerne jeg har spilt med i Lørenskog. Ble til slutt alt for god for 2.divisjon. Et supert eksempel på at øvelse gjør mester. Norgesmester med LSK i 2017.

Høyrekant: Kristoffer Tokstad

Jeg spilte med Kristoffer fra smågutt, men rakk aldri å dele banen med han på A-laget før han gikk til LSK sammen med Alper. Treningsprodukt som aldri blir sliten. Helt enorm fysikk! Fått en flott karriere i Eliteserien med Sarpsborg 08 og Strømsgodset.

10’er-rollen: Mustapha Achrifi

Den elegante teknikeren får 10er-rollen. Farlig høyrefot og et godt blikk for spillet. Utviklet seg til å være vår beste spiller et par sesonger. Ble til slutt hentet av Strømmen.

Spiss Kim Nysted

Grillkongen får plassen på topp. Så aldri ut som en fotballspiller (det gjorde ikke jeg heller), men bøttet inn mål. Godt oppspillspunkt med rå touch. Tror aldri han mistet Ballen!

Benk: Andreas Fjeldstad, Dennis Obeng, Ardian Gashi, Vetle Rygh, Mathias Kvalheim, Marius Pierau, Magnus Breiland og Kim Brenna

Trenerteam:

Hovedtrener: Vidar Gundersen

Ass. Trener: Martin Lund

Keepertrener: Ivar Hapalahti

Materialforvalter: Tom Kluge, Leif Sparby og Bjørn Berg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.