– Det var på tide å prøve noe nytt

0
1514

Så er det endelig klart. Ola Vestreng har bestemt seg for å forlate Aurskog-Høland, og valget falt noe overraskende på Gjelleråsen.

21-åringen Ola Vestreng har lenge vært på blokka til Joakim Dragsten og Eidsvold Turn, og i vår kom også interessen fra Gjelleråsen. Nå har sistnevnte fått napp på Vestreng.

– Vi har hatt Ola i kikkerten en god stund. Han har imponert for Aurskog-Høland i 4. divisjon. Etter gode samtaler matchet vi godt, og vi har stor tro på at Ola skal utvikle seg godt videre i Gjelleråsen, sier Ørjan Heiberg i Gjelleråsen IF.

Vanskelig å forlate AHFK

Denne sesongen har ikke vært like bra for Vestreng, men mye skader i AHFK har gjort at de har underprestert. Likevel har Vestreng scoret seks mål, og vært involvert i det meste offensivt for hvittrøyene.

Ola Vestreng forlater Aurskog-Høland til fordel for 3. divisjonsklubben Gjelleråsen. Ørjan Heiberg var en viktig faktor til klubbytte, i følge Vestreng (Foto: Espen Bråthen).

– Det er vanskelig å forlate Aurskog-Høland, men jeg følte det var på tide å ta et steg nå. Jeg ønsker å prøve noe nytt. Gjelleråsen virker som en suveren klubb, og jeg har hatt gode samtaler med Ørjan (Heiberg) og Raymond (Johansen). Det å kjempe om opprykk med GIF gleder jeg meg til, sier Ola til Lokalfotballen.

Trener Heiberg gleder seg til å ta i mot Vestreng.

– Han er en spiller som jobber hardt, samtidig har han målteft og repertoar, avslutter Heiberg.

Ola Vestreng forlater AHFK etter over 100 kamper for moderklubben, og litt over 40 scoringer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.