Mitt favorittlag: Roger Haugen – Jeg er så frekk og velger meg sjøl

0
1000

Roger Haugen er et kjent navn på Romerike. Keeperen med de suverene redningene har satt opp sitt lag i serien Mitt favorittlag. En god blanding av meget gode spillere, pluss seg sjøl.

Roger Haugen har spilt i fire lokale klubber Løvenstad, LSK, Rælingen og Strømmen.

-Det var bare en sesong hver i LSK Jr og Rælingen, men i den sesongen i LSK Jr hadde vi så bra spillere at jeg må ha med noen derfra. Det er mange flere enn de som kom dette laget som burde fortjent plass (feks Tore Kallstad, Hans Tvedte, Kjetil Rydje, Terje Olsen, Kenneth Nysæther, Erik Korslund, Thomas Bakken, Dag Eidsvik, Ole Martin og Hjalmar Johansen), og avslutter med: – Blakern bør vel kanskje ikke nevnes.

Roger Haugen har trent Løvenstad i et par perioder: Stående fra venstre: Roger Haugen, Patrick Bruås, Andreas Cato Olsen, Erik Kjenner, Mats Våge Arstad, Henrik Larsen, Mathias Hoberg, Stian Johnsrud, Anders Lappegård, Jonathan Bach, Kristoffer Mykle På huk: Jonas Werner, Emil Wannebo, Tommy Tran, Håkon Nordgård, Drin Zymeri, Arian Bashiri Keeper: Niklas Hoff

Roger Haugens lag i 4-4-2:

Keeper: Roger Haugen.

Her er jeg så frekk og velge meg sjøl bak et så bra lag, men burde vel ha valgt Tore Krogstad som jeg spilte med i Strømmen 1992-93.

Høyreback: Jon Petter Nilsen, spilte jeg med i Strømmen og Løvenstad

Allsidig forsvarer som helst ville spille stopper, men var en god offensiv back, rask og godt trent, med en god høyrefot.

Midstopper: Tore Pedersen, Spilte jeg med på LSK jr NM-kamper 1988.

Han kom ned fra A-laget til disse kampene og var veldig allround-spiller. Senere en klubbnomade i inn og utlandet, med flere landskamper.

Midstopper: Thomas Berntsen, spilte jeg med i Strømmen 1992, før han gikk til LSK.

Stopper til å stole på, og satte store krav til seg sjøl og lagkamerater.

PS! Måtte bestandig ha plass foran speilet før kamper, for å sjekke sveisen og brystmuskler. Nå mest kjent som kjent som sportslig Leder i Sarpsborg 08, med teft for gode kjøp.

Venstreback: Andre Bergdølmo, spilte sammen med i LSK 1988.

Veldig god back, teknisk veldig god og to gode bein. Spilt i mange gode klubber i inn- og utland, som RBK, Ajax Dortmundt, og mange landskamper.

Høyre midtbane: Tom Buer, spilt sammen med i LSK og mange kretslagskamper.

Vi hadde også to uker sammen, hvor vi trente med Leeds i 1986. Tom har i en årrekke vært stor Leeds-fan, og har årskort på Elland Road. Teknisk, rask, utfordret med farten sin og skapte mange mål.

Sentral Midtbane: Petter Myhre, spilte jeg sammen med i Strømmen 92-95, også vært i trenerteam sammen med i VIF Rekrutt 2004.

Spilte mest spiss i Strømmen og scoret en del mål, men var vel så god etter hvert på sentral midtbane.  Strøkne pasninger. God humørspreder. Nå mest kjent som PL ekspert på TV2.

Sentral Midtbane: Bjørn Lindberg, spilte jeg sammen med på Løvenstad 1989, med Tom Nordlie som trener.

En fantastisk teknikker og pasningsfot som dominerte midtbanen som han ville i 4.divisjon. Løvenstad ledet serien til uterestaurantene åpnet, da gikk vi på en smell (som vanlig).

Venstre midtbane: Bjørn Arild Levernes, spilte jeg sammen med i Strømmen 1992, før han gikk til Kongsvinger og senere VIF.

Veldig god spiller, som kunne score og legge til rette fra alle vinkler. Kunne bli så god han ville.

Spiss: Geir Frigård: Spilte jeg sammen med på Løvenstad og LSK og kretslag

En fantastisk målscorer. Ego som bare det, men han var god. Satt store krav til seg sjøl og medspillere. Herlig karriere i LSK, Kongsvinger og Lask Linz bl.a. 

Spiss: Harald Martin Solberg: Spilte jeg sammen på Strømmen noen sesonger på midten av 90-tallet.

Et stort talent som var tidlig god, men kanskje ikke fikk ut sitt potensiale. Teknisk fullkommen, med en god venstrefot, fantastisk atlet, godt trent, som han fortsatt er. Spilte senere i Kongsvinger, VIF og litt i utlandet.

Hvem ønsker dere å se Mitt favorittlag av? Send inn tips eller kontakt meg sjøl hvis du selv ønsker å sette opp ditt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.