Foran den 13. serierunden i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
863

Vi nærmer oss halvspilt 4. divisjon, og to lag har stukket av i toppen og et lag virker fortapt. Her er bloggens kommentarer og tips foran kveldens kamper.

Det er tre tette serierunder nå. Breddefotballens helg ble nok en gang en suksess med flere fine kamper og masse folk på tribunene. Disse to neste dagene er serierunde 13, før vi kjører på med den 14. serierunde i starten av neste uke.

Vi tjuvstartet den 13. serierunden allerede tirsdag da Blaker fikk besøk av Fet. Hjemmelaget brant masse sjanser, og det endte 1-1 på Bruvollen etter scoringer av Torbjørn Dahlum Nilsen og Kjetil Moren Bråthen.

Eidsvold Turn 2 – Rælingen

En bånnkamp – rett og slett. Turn 2 har en tynn tropp, men de har overraskende plukket elleve poeng i år. For Rælingen går det meste galt. Flere jevne kamper, men taper stort sett. Nå må det vare vinnes, eller så blir avstanden for stor.

Turn 2 kommer med juniorlag, som vanlig, men har i enkeltkamper prestert bra. De har en seier på de siste sju kampene.

Akkurat nå er det to lag ned fra 4. divisjon, fordi Skjetten ligger på nedrykk i 3. divisjon. Og de to lagene er disse to lagene.

For Rælingen brenner det nå. De jevne kampene fortsetter, men de scorer for lite mål. Den eneste seieren kom i en litt ufortjent 1-0-seier mot Kløfta.

Mitt tips: 1-2 Kullblikk for Turn 2. Tjernsli og Manea for Rælingen.

Fjellhamar – Kløfta

Det har løsnet for hjemmelaget. Fire strake seire, og de har klatrer opp på en sterk 6. plass. Med seier i kveld tar nesten igjen kveldens motstander, Kløfta. FFK har scoret 15 mål på de fire siste, så foran mål har det løsnet. FFK har også hatt en mer stabil første-ellever i de siste kampen.

FFK er litt svekket ettersom Stensøe, Thorsen og Sondre Smith er ute på grunn av skader og ferie. De har fått tilbake Bendik Onsum som nok går rett inn i elleveren. Risan er også klar igjen etter skade.

Kløfta var på vei inn i toppstriden, men har variert for mye i det siste. De spilte en bra kamp mot Skedsmo sist – der de burde vinni kampen. I kveld mangler Eivind Damstuen, men Remi Rød er tilbake.

Trym Halvorsen og Lasse Bergan Foss i en duell (Foto: Espen Bråthen)

Mitt tips: 2-3 Holt og V. Smith for Fjellhamar. Zamble, Rød og Nystrøm for Kløfta.

Coolbet har FFK som favoritt. Sikkert på grunn av de fire siste kampene. Kløfta er i utgangspunktet et bedre lag, så oddsen på 2.48 på Kløfta-seier er det verdi i.

Skedsmo – Lørenskog 2

Skedsmo mistet serieledelsen etter uavgjort mot Kløfta sist. Etter den forrykende starten har de sett mer normale ut, og har kun to seire på de siste fem kampene.

I kveld er Arber Krasniqi tilbake og går selvfølgelig rett inn. Resten av elleveren er samme som mot Kløfta.

Lørenskog 2 spilte med juniorlag mot Strømmen 2, som visstnok var avtalt mellom klubbene. De kommer nok med sterkere lag i kveld, fordi de er like over nedrykkstreken.

Mitt tips: 4-2 Moltzau 2, Kordahl og Edvardsen for Skedsmo. Eriksen og Askilsrud for Lørenskog 2.

Torsdag:

Aurskog-Høland – Eidsvold IF

Hjemmelaget er faktisk med i nedrykksstriden. AHFK har ikke imponert i år, og bloggen forventet en liten tilbakegang. Det å gå fra det trøkket de hadde med Arne Henrik Vestreng til å prøve å spille mer fotball er vanskelig. Det har blitt litt sånn midt i mellom.

Nå har de heller ikke vært heldige med skader, men nå er de fleste tilbake. Svardahl fikk en kamp mot Fet, og han har alltid hatt godt tak på EIF. Kopperud er også tilbake for fullt.

For EIF har skadene vært mange, som AHFK, og de er fortsatt litt sårbare. Spesielt skaden til Ulseth har vært tung for EIF.

Mitt tips: 2-2 Svardahl og M. Vestreng for AHFK. Solberg og Teigland for EIF.

FUVO – Sørumsand

FUVO har kjørt på den siste tiden, og nå leder de 4. divisjon. Sju strake seire og masse mål for Martin Wikers gutter.

Sørumsand fortsetter å imponere, men blir spennende om de klarer å holde unna for trøkket til FUVO. De har noen veldig gode førsteforsvarere.

Mitt tips: 5-1 Brenna 3, Hopen og Rismoen for FUVO. Nielsen for Sørumsand.

Ørjan Hopen i farta for FUVO (Foto: Espen Bråthen).

Strømmen 2 – Raumnes & Årnes

Ingen anelse hva Strømmen 2 kommer, så vanskelig å tippe et resultat. Cupkampen er selvfølgelig fokus for de denne uka, så får vi se hva de bruker eller ikke bruker.

R&Å fikk seg en skikkelig kilevink av nabo FUVO sist. De dro i gang en skikkelig twitter-feide også da Marius Preber fyra løs. Moro.

Mitt tips: 1-2 Magnusson for Strømmen 2. Holum Hansen og Preber for R&Å.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.