Foran den 11. serierunden i 4. divisjon

0
718

Denne 2. pinsedagen spilles det fem kamper i 4. divisjon. Her er Lokalfotballens kommentarer og tips.

FUVO – Strømmen 2

Det laget FUVO kommer med nå er vel tilnærmet det beste laget. De har også en god benk. Får Castilla og Hopen flere ganger på rad nå så kommer de til å fóre Kim Brenna med mange baller. Mergim Shurdhiqi kommer også til å lage mye plass for Brenna.

Defensivt er det som vanlig solid hjemme på Opakermoen. Den store gressbanen kommer juniorene, pluss tre a-spillere, til å slite med for Strømmen. Grødtlien, Melby, Achrifi og Tvedte er i a-troppen til Strømmen.

Mitt tips: 4-0 Brenna 2, Hopen og Rismoen.

Fjellhamar – Eidsvold IF

Hjemmelaget med to strak seiere, og de bytter nesten heller ikke på elleveren.Maric sitt gode innhopp mot Fet har gitt han startplass – til fordel for Sondre Smith. Kasper Thorsen har nå kanskje satt i gang en jevnlig målproduksjon.

På midtbanen har Daniel Holt vært meget viktig, og han blir nøkkelen mot et skadedrabbet EIF.

EIF som suste avgårde denne sesongen har kommet seg inn i en liten blindgate. Viktige spillere har blitt skadet, og det viser også at bredden ikke er helt topp. I kveld er Ulseth, Rødsrud, Martinsen, Olsen og Gjeilo (innbytter) skadet eller soner.

Mitt tips: 3-2 Thorsen 2 og Holt for FFK. Solberg og Teigland for EIF.

Blaker – Raumnes & Årnes

Ah, gresskamp. Sånn det skal være. Begge lag er vant til gress, så ingen stor hjemmebanefordel for Blaker denne gangen. Blaker stiller med samme lag som sist, og det er stor mulighet at de tar tre poeng i kveld. Patrick Eriksen er tilbake, og sammen med Martila, er det en sterk benk.

For Raumnes & Årnes er brødrene Hansen tilbake i elleveren, så R&Å stiller et sterkt lag. Den gode spissen Lasse Holum Hansen er satt på benken, og det er også raske Petter Hanekamhaug.

En veldig åpen kamp. Vanskelig å spå, men vi tror på hjemmeseier.

Mitt tips: 2-1 Karlsson og Nordseth for Blaker. Preber for R&Å.

Eidsvold Turn 2 – Fet

Turn 2 med så og si juniorlag igjen. A-troppen er småtynn om dagen, og det gjør at Turn-rekruttene sliter i 4. divisjon.De er nå nestsist og i elendig form med null poeng og 2-13 i målforskjell.

Fet tapte klart etter dramaet mot Fjellhamar der Blix med skadet. Også Karterud og Bjerkreim ble skadet i den kampen, og spiller ikke i dag. RUstadbakken er stopper, og unge Aarvig kommer inn for Blix. Atle Søgård som har lagt seks ganger er tilbake på benken.

Mitt tips: 1-2 Rudi for Turn 2. Bergan Foss og Davies for Fet.

Lørenskog 2 – Kløfta

Noe ungt og noe rutinert hos Lørenskog 2. De har holdt tålig bra jevnt lag i de siste kampene. Rene Eriksen fortsetter go’spillet i 4. divisjon. Piotr Gawecki begynner å komme i form, og sammen med Nerland, Nygaard og Askilsrud vil de kunne utfordre Kløfta.

Bortelaget var på vei inn i tetstriden men røyk mot bunnlaget Rælingen sist. Troppen til Hovdes gutter har et par mangler i kveld. Det viktigste forfallet er at storscorer Remi Rød ikke er med. Sondre Haugen er tilbake, men Eivind Damstuen er ikke med.

Mitt tips: 2-3 Eriksen og Gawecki for Lørenskog 2. Zamble 2 og Nystrøm for Kløfta.

Hva tror du om kampene?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.