Foran den 7. serierunden i 4. divisjon

0
462
Beshad Nazari får her det røde kortet av dommer Tom Kenneth Sandvold (foto: Espen Bråthen)

En kamp er spilt i 7. serierunde i 4. divisjon på Romerike. I kveld spilles det fem kamper i Norges herligste serie. Her er kommentarer og tips.

Til bloggens store frustrasjon er FIKS blitt altfor håpløs på grunn av 75 minutters-grensen på troppene. Nye FIKS har mye bra, men er selvfølgelig optimalisert for toppen. Nå kan kretsen gå inn og velge tidspunkt for publisering av troppene, så vi håper de kan sette en tidligere publiserings-tidspunkt fremover.

Fjellhamar – Strømmen 2

Fjellhamar en bred tropp, men kanskje ikke gode nok topper for å klare en plass på øvre halvdel. Fire poeng på de seks første er ikke bra nok ut i fra lagets egen målsetting.

Det har vært jevne kamper for FFK, og de har også vært litt uheldige. De må begynne å sette sjansene, og kanskje på tide at Kasper Thorsen våkner.

Strømmen 2 veit vi ikke hva kommer med. De har hatt alt fra guttelag til tropper med mange OBOS-spillere.

Mitt tips: 1-3 Thorsen for FFK. Kastrati og Gussiås 2 for Strømmen 2.

Aurskog-Høland – Blaker

Lokaloppgjøret på Høland står mellom to lag som ikke har vist god form frem til nå. De har hanglet inn litt poeng, men det er en lang vei opp.

Hjemmelaget har sterkt savnet Lars-Eirik Svardahl, og han er ikke tilbake før høstkampene sies det. De mangler også et par mann til så junior Lars Fjeld og eks-keeperen Mathis Hoftvedt spiller. Ola Vestreng må ha en god dag, skal det bli poeng.

For Blaker er broren til Lars-Eirik, Sander, ute med brudd i hånda han også. En familiesvakhet sannsynligvis. Gjelsvik soner også i denne kampen. Nordseth blir viktig i denne kampen. Han har som regel plaget AHFK.

Mitt tips: 2-1 O. Vestreng og Grahn for AHFK. Nordseth for Blaker.

Vanligvis hadde 1.70 vært et godt spill på AHFK, men mer usikker i dag. Bloggen ser likevel et liten verdi. Hjemmelaget er bedre, og bedre på kunstgress enn Blaker.

Eidsvold Turn 2 – FUVO

Hjemmelaget er med et ungt lag startet sesongen veldig bra. De har åtte poeng på seks kamper, og det er flere enn forventet. Unggutta har stått på bra og spilt fin fotball. I kveld kommer et nytt ungt lag, og de skal opp i mot tøffe FUVO.

Hos FUVO er Otto Dahl tilbake i startelleveren, men Ørjan Hopen er fortsatt ikke 100%. Ellers ser det sterkt ut for FUVO i kveld. Denne kampen tapte FUVO i fjor, og var kanskje den kampen som ødela opprykket.

SKal FUVO henge med Skedsmo og EIF må denne vinnes. De kan nok ikke ta så mange flere feilsteg.

Mitt tips: 0-2 Brenna og Nordnes for FUVO.

Kløfta – Sørumsand

I mine øyne er Kløfta storfavoritt i kveldens kamp. Kløfta burde slått R&Å greit i forrige kamp, men klarte ikke å få ballen nok ganger i mål. De sliter fortsatt med noen skader i forsvaret, men ser bedre ut i kveld.

Sørumsand imponerer. De fikk skikkelig deng mot EIF, men slo tilbake sist. Nå møter de et lag som har nesten samme trøkk og stil som EIF. Da vil unggutta få det tøft. De stiller samme lag som sist.

Mitt tips: 4-1 Rød 2, Zamble og Nystrøm for Kløfta. Melby for SIF.

Remi Rød får pusset skoa sine etter scoring mot Sørumsand i fjor (Foto: Espen Bråthen).

Rælingen – Fet

Bunnkamp. Rælingen har kun ett poeng, og Fet har fire poeng. Begge lag har en elendig form. Rælingen har kun -6 i målforskjell på de seks kampene, så det har vært jevne kamper og tunge tap. Kan det løsne i kveld?

Fet ser det verre ut en for Rælingen. Noen stygge tap, etter at de overraskende slo FUVO i første serierunde. De har en tropp som har tapt kamper i tre år, så å si, og det er ikke lett å snu det. Trener Rustadbakken sa til Lokalfotballen at de virka bedre mot EIF, og denne kampen er utrolig viktig.

Det som styrker Fet veldig er at Sondre Karterud er med. USA-studenten er tilbake i Norge, og vil styrke forsvaret til Fet.

Mitt tips: 2-1 Tjernsli og Manea for Rælingen. Blix for Fet.

Dette blir nok en jevn kamp. Rælingen er favoritt med 1.70, og Fet har en odds på 2.86. Hjemmelaget er liten favoritt, men greit å holde seg unna denne, tenker jeg. Bingo.

Lørenskog 2 – Eidsvold IF spilles tirsdag.

Bortelaget er favoritt, men Lørenskog har stilt ålreit lag i det siste. For EIF er viktige Henrik Ulseth ute i en måned på grunn av ankelskade. Likevel er troppen såpass bra at de skal ta hjem denne. Tipper de vinner kampen på et par dødballer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.