Foran den 5. serierunden i 5. divisjon

0
948
Eirik Moseng scorer for Gjerdrum mot AFSK (Foto: Espen Bråthen).

Den 5. serierunden kjøres igang i kveld i 5. divisjon. Her er kommentarer og tips foran kveldens fire kamper.

Først og fremst: FIKS sin nye versjon er meget bra på mange områder, men at troppene dukker opp først 75 minutter før kampstart er tull. Det er nok en endring til det bedre for toppfotballen, men til det verre for breddefotballen fra Norges Fotballforbund.

Heldigvis har jeg blitt tilsendt noen av troppene etter litt sutring på Twitter, så vi prøver på en liten artikkel.

Leirsund – AFSK

Leirsund har to seire på de fire første kampene, og det er nesten like mange poeng som de tok i fjor. Troppen i dag er bra den, og det burde bli seier på gressbanen.

Men hvor er det blitt av Eirik Holt? Jeg ser ikke Leirsund før han er på plass igjen.

AFSK er sist, og det er egentlig som forventet. Til tross for at de gikk høyt ut og sa de gikk for opprykk. Vi får satse på at de har innsett realiteten nå.

Mot Leirsund er også suverene Szymon Krolikowski ute. Den gode spissen sliter med en vond ankel.

Mitt tips: 3-1 Møbius, Paulsen og Henriksen for Leirsund. A. Halvorsen for AFSK.

Leirsund er favoritter til 1,35 i odds hos Coolbet. Det er fin odds å ta med seg som kamp to, syns vi.

Heading av Hauerseter

Hauerseter – Skjetten 2

5. divisjons suverent beste lag, Hauerseter, møter et godt Skjetten 2-lag i kveld. Truls Jørstad menn, og gutter, stiller som vanlig veldig sterkt. Dette laget hadde klart seg bra i 4. divisjon i år. Det blir spennende om de i det hele tatt mister poeng.

Skal de miste poeng, kan det skje i dag. Skjetten 2 ønsker å være med i opprykkskampen i 5. divisjon har du uttalt, så får vi se i kveld om de kan plage HSK. Nazari, Tulip, Qadri, Karlsen, Ihugba og Fladby er spillere med erfaring i 3. divisjon. Fin tropp det.

Mitt tips: 3-2 Veum, Blaker og Jørstad for HSK. Qadri og Tulip for Skjetten 2.

Jeg er litt frista til å sette noen kroner på uavgjort i denne kampen. Skjetten 2 kommer med et så sterkt lag, så at det å spille på U til 7,00 er innafor. Setter ikke begge unga da.

Bjerke – Gjerdrum

Bjerke har fått en tung start på årets sesong. Kun en seier, 3-0 mot Flisbyen, og tre tap. Troppen er noe tynn, så de vil slite denne sesongen. De er bedre enn AFSK, men skal noen rykke ned fra 3. divisjon, så vil det bli flere ned fra 5. divisjon.

Gjerdrum sendte meg troppen akkurat nå. De har et klart mål om å rykke opp til 4. divisjon, og har starta ålreit med tre seire og en uavgjort.

Eirik Moseng er i form og han har allerede åtte scoringer for de gule. Sammen med Løvseth, 2 x Reinli, Aadnøy og Sangnæs har Moseng og Gjerdrum en veldig god sentrallinje. Denne kampen må da vinnes.

Mitt tips: 0-3 Moseng 2 og Aadnøy for Gjerdrum

Elias Løvseth og Gjerdrum jubler etter scoring (Foto: Espen Bråthen).

Flisbyen – Gjelleråsen 2

Flisbyen er som vanlig litt enten eller. Slo sterke Løvenstad, men tapte for Bjerke. EN slik berg og dalbane har det vært i noen år nå. De kan slå de beste, men også tape for de svakeste. Laget i dag har mye fotball i seg, men ikke den beste utholdenheten.

Gjelleråsen 2 kommer med et sterkt lag, og skal vinne denne. Hauffen står i mål. Og Markus Kaasa skal score mål. Bijmolen, Thaqi, Grandre og Elsafadi. GIF hviler flere som kunne ha spilt på grunn av småskader.

Mitt tips: 1-2 Bystrøm Lie for Flisbyen. Kaasa og Thaqi for Gjelleråsen 2.

Onsdag:

Løvenstad – Aurskog-Høland 2

Skårer – Skedsmo 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.