– Jeg er så lei sånn språkbruk

0
2045
Lørenskogs trener Daniel Westvang (en fra venstre) reagerer sterkt på språkbruk (Foto: Espen Bråthen).

Vi er i 2019, men fortsatt ytres det stygge meldinger på fotballbanen på Romerike. Lørenskog-trener Daniel Westvang opplevde en ny stygg episode på Romerike mandag.

-En spiller på Sørumsand ropte ut «jævla homse» mot benken vår. Jeg er så lei sånt språkbruk, og nå må det ta slutt snart, sier et sint Westvang til Lokalfotballen.

-I kampens hete så fikk en SIF-spiller en dårlig touch, og en av mine spillere sa «bra touch» ironisk. Da reagerte SIF-spilleren med å kalle han en «jævla homse». Jeg spurte hva han sa to ganger. Da ba han meg holde kjeft, og kaller meg en dverg, forklarer Westvang.

Spilleren har i kveld beklaget både via melding og sosiale medier. Han er ikke enig i alt som Westvang mener ble sagt, men ønsker å legge saken død fra hans side.

-Vi tar selvsagt avstand fra den type oppførsel. Helt uakseptabelt, sier Sørumsand-trener, Per Einar Gjelsvik, til Lokalfotballen.

Fokus på mangfold

Lokalfotballen delte i kveld en strålende video av Arman Bashiri som kom ut som homofil. Bashiri spillere college-fotball i USA, men spiller for Løvenstad når han er hjemme.

NFF Akershus har også i år delt ut kapteinsbånd som har regnbue-fargene som støtter opp om mangfold og likeverd. Vi har fortsatt en jobb å gjøre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.