Foran 2. serierunde i 4. divisjon | Del 2

0
935
Martin Nordseth scorer for Blaker mot Rælingen. Midtbanespilleren motokk en strålende ball fra Mathisen.

Denne mandagen spilles det fire kamper i 4. divisjon. 2. lagene er stort sett involvert, men heldigvis er det kamp uten de. Her er tips og kommentarer.

Rælingen – Blaker

Etter å ha blitt løpt i senk av Skjetten, så løftet Rælingen seg mot Aurskog-Høland. De var hakket bedre enn AHFK, men var for svake foran mål. Begge målene egentlig.

De endret en god del på laget også fra cupkampen, som ble litt nedprioritert, til seriekampen. Vi regner med at det blir lignende lag i kveld som mot AHFK. Adrian Tjernsli er i full fart mot formen, men han må finne målet i kveld. Han sløste altfor mye mot AHFK.

Rælingen lider av at de ikke har et storscorer. En som bare kan dytte ballen i mål. Defensivt er de solide i sin 3-5-1-1, men de gir fra seg rom bak vingbackene.

Blaker spilte jevnt i lange perioder mot EIF sist, men da lå de under med to mål tidlig. Den gode nyheten er at Martin Nordseth er tilbake. Da dyttes også Vegard Gjelsvik ned på backen. Ingen som kommer seg forbi han.

Et tungt forfall er keeper Vidar Anzjøn. Han blir erstattet av Jan Petter Smedhaugen. Joar Akselsen er også ute.

Coolbet har Rælingen som favoritt til 1.90. Det syns bloggen er et godt spill nå.

Mitt tips: 2-1 Tjernsli og Manea for Rælingen. Nordseth for Blaker.

Eidsvold Turn 2 – Skedsmo

Fortsatt et ungt Turn 2-lag, fordi seriestarten ikke har vært for 1. laget ennå. Den eneste rutinerte er Magnus Kristengård. De lå lavt og jobbet godt sist, men hadde ikke sjanse mot Kløfta.

Skedsmo tok en god seier mot Fjellhamar i 1. serierunde. De er store favoritter her, og skal vinne med gode marginer. Vysochenko er ute, og Nazari inn.

Mitt tips: 0-4 Moltzau 2, Kordahl og Nazari for Skedsmo.

Strømmen 2 – Fet

Selv om Strømmen 2 startet serien i går så kommer de likevel med et ungt lag. De har med Håvard Thun, Johannes Grødtlien, Simen Melby og Stian Christensen. Resten er juniorer.

Fet overrasket mot FUVO sist i 4-2-seieren. DE har en av de beste spissene i divisjonen i Christoffer Blix og han er farlig uansett. De må holde kontroll på Thun, og så vinner de denne.

Mitt tips: 1-3 Thun for Strømmen 2. Blix 2 og Bergan Foss for Fet.

Fjellhamar – Lørenskog 2

Fjellhamar var gode i 1. omgangen mot Skedsmo, men raknet i 2. omgangen. Utfordringen er å være mer stabile på et høyere nivå i år enn i fjor. For mange spillere har ikke nok erfaring fra spill på høyere nivå. Men, det kommer garantert utover i sesongen. Allerede i kveld kommer de til å slå tilbake.

For Lørenskog 2 gjelder det samme som Eidsvold Turn 2. En god del unggutter, men de har med litt flere a-spillere. Askilsrud, Nerland, Mitu og Eriksen er gode på dette nivået.

Mitt tips: 4-2 Thorsen 2, Habberstad og Stensøe for FFK. Nerland og Zeneli for Lørenskog 2.

Lørdag:

Raumnes & Årnes – Sørumsand 0-2 (Tips 3-0)
FUVO – EIF 2-1 (Tips 3-3)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.