Kommentarer og tips foran 2. serierunde i 4. divisjon

0
1125

Serierunde 2 inneholder kun seks kamper. Vi får et tidlig toppoppgjør, og vi får se om noen av lagene som overrasket i 1. serierunde fortsetter. Her er tips og kommentarer.

Forrige runde ble en runde med en overraskelse. Hvor stor den var er ikke helt sikkert, fordi Fet har forsterket med mange nye gode spillere. De snudde kampen mot FUVO, som var uten viktige Ørjan Hopen, og imponerte i 4-2-seieren.

Ellers var det stort sett «riktige» resultater hvis man ser på tropper og staller. 2. lagene spilte selvfølgelig med juniorer og guttespillere, fordi seriene til 1. lagene ikke har startet. Allerede nå så kommer det til å bli gedigne forskjeller på de svakeste og beste 2. lagstroppene.

Bli med på Fantasy Romerike

Lørdag

Raumnes & Årnes – Sørumsand

R&Å tok en forventet seier mot et unge Lørenskog 2-lag, og fikk dermed en god start. De kan fort ende opp med seks poeng på de to første. De gjør noen få endringer. Mads Hansen og Jesper Aaserud er tilbake i startoppstillingen igjen. Lasse Holum Hansen er på benken.

De skal kunne gi SIF trøbbel. De er klart bedre fremover på banen, og fortsatt hakket bedre defensivt.

Sørumsand slo også et ungt 2. lag i Strømmen, og laget som av mange tippes veldig langt ned får det mye tøffere her. De har bare lagt ut troppen, men ikke elleveren. Vi tipper det ikke blir store endringer fra forrige serierunde.

Midtbanen til SIF kan skape trøbbel for R&Å, men det er litt for tynt bakover og fremover for rødtrøyene.

Mitt tips: 3-0 Preber, M Hansen og J. Aaserud.

1.60 i odds på Raumnes & Årnes hos Coolbet er ok. Kanskje sette den sammen med en annen sikker kamp.

FUVO – Eidsvold IF

Et forventet toppoppgjør. FUVO gikk på en blemme mot et godt Fet-lag, men manglet viktige Ørjan Hopen. Det er usikkert om han spiller i dag også, så her er vi mange som venter i spenning.

FUVO imponerte mot Skedsmo, men falt tungt ned mot Fet. De må slå tilbake nå, eller så har EIF allerede seks poengs ledelse på laget fra Opakermoen.

EIF vant veldig greit mot vanskelige Blaker. Noen raske scoringer, og så var det fiksa. Elleveren er kanskje den beste i årets 4. divisjon, men de er nødt til å holde på de alle skal det bli opprykk. Den første virkelige testen kommer her.

Mitt tips: 3-3 Brenna 2 og Shurdhiqi for FUVO. Kristiansen, Solberg og Andresen for EIF.

Her tror vi Coolbet virkelig har bomma på oddsettingen. 2.50 på FUVO-seier. Dette blir en jevn seier, men 2.50 hjemme for seriefavoritten spilles med glede. Nordicbet ser ut til å bare ha kopiert oddsen til Coolbet her.

Mandag:

Eidsvold Turn 2 – Skedsmo
Strømmen 2 – Fet
Fjellhamar – Lørenskog 2
Rælingen – Blaker

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.