Foran 1. serierunde i 4. divisjon | Del 2

0
1021

I kveld fortsetter moroa i Norges beste 4. divisjon. Det har vært hentet spillere over en lav sko, men nå er det alvor. Her er årets første tips og kommentarer – del 2.

Lørenskog 2 – Raumnes & Årnes

Lørenkog 2 er det store utropstegnet i 4. divisjon. Nyopprykka fra 5. divisjon, og a-stallen er ikke like bred som i fjor. Det kan se litt tungt for blåtrøyenes 2. lag. I denne kampen er det stort sett bare juniorer med fordi ingen som skal starte første a-kamp kan spille her.

Et usikkert kort er Raumnes & Årnes. Det blir spennende å se hvor de står. De har flytta Patrick Hansen ned i midtforsvaret, sammen med Pettersen. Larsen, M. Hansen og Jesper Aaserud er overraskende nok på benken, men det sies at alle tre har noe smårusk.

I mine øyne er de sterkere offensivt i år, enn defensivt. Altså motsatt fra de siste årene.

Mitt tips: 1-2. Nerland for Lørenskog 2. Preber og Holum Hansen for R&Å

Sørumsand – Strømmen 2

Det blir sannsynligvis en tung sesong for Sørumsand. De har mista mange spillere. Ungguttene er flytta opp, så får vi se hvordan de tar den utfordringen. En rekordung tropp møter et enda yngre Strømmen 2. Der kjenner vi et fåtall navn.

Sørumsand slo faktisk Strømmen 2 i begge kampene i fjor.

Mitt tips: 4-2 Kolbjørnsrud, Melby 2 og Furberg for SIF 2. Goby og og Magnusson for Strømmen 2.

Kløfta – Eidsvold Turn 2

Kløfta røyk ut av cupen i uka, og imponerte ikke. Troppen er god, og de mangler bare Westad i kampen mot Eidsvold Turn 2. På det nydelige nye anlegget kommer de i kveld til å ta sine tre første poeng.

Turn 2 kommer med bare unggutter, nettopp på grunn av samme årsak som nevnt ovenfor om 2. lagene. De har med gode Magnus Kristengård da, men han har jo egentlig lagt opp et par ganger.

Mitt tips: 5-1 Zamble 2, Rød 2 og Hovde for Kløfta. Trøen for Turn 2.

Lars Kopperud og Aurskog Høland var et steg foran Remi Rød og Kløfta (Foto: Espen Bråthen)

Rælingen – Aurskog-Høland

Kveldens kuleste kamp. Rælingen røyk på en smell mot SKjetten i cupen, men da manglet de Adrian Tjernsli. Midtbanespilleren er på plass igjen nå etter noen dager med sjukdom. De sleit defensivt mot de raske Skjetten-spillerne, men de møter et AHFK uten Ola Vestreng.

Den offensive midtbanespilleren må sone etter at han fikk rødt kort i siste seriekamp i fjor. Inn kommer storebror Bendik. Også Eirik Haugen er ute i 2-3 uker på grunn av en brist i foten. To av de beste spillerne i 4. divisjon ute kommer Aurskog-Høland til på merke.

Mitt tips: 1-1 Tjernsli for Rælingen. Svardahl for AHFK.

Oddsen fra Coolbet er 5.25 på uavgjort. Ingen av lagene vil ofre alt fremover, og det vil bli en stillingskrig. AHFK er favoritt på 1.85, men er usikker på om det er verdi på det.

Tirsdag

Fet – FUVO

Lørdagens kamper:

Skedsmo – Fjellhamar 4-2 (Tips: 2-2)

Eidsvold IF – Blaker 3-1 (Tips: 3-1 Hohoho)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.