Foran 1. serierunde i 4. divisjon – nå begynner moroa

0
1115

Endelig. I dag smeller det i Norges beste 4. divisjon. Det har vært hentet spillere over en lav sko, men nå er det alvor. Her er årets første tips og kommentarer.

Det blir dessverre en seriestart uten bloggen i dag. Dugnad og speiding for J14 går foran. Tabelltipset kommer i helga, men rekker dessverre ikke det før kampene i dag.

Årets serie er spådd som rekordjevn. Mange lag har forsterket, og pengebruken øker dessverre, så vi har kanskje aldri sett makan av nivå på 4. divisjon.

Fantasy Romerike er i gang sånn pent, men i tradisjonen tro så går første runde som bare en test. I løpet av helgen vil det komme masse informasjon og moro fra det som helt sikkert er den beste Fantasyen der ute også.

Les også: En liten hyllest

Så til kampene.

Skedsmo – Fjellhamar

Lagene er klare og ligger ute. Nabooppgjør. Storebror mot lillebror. Pengebruk mot null pengebruk.

Skedsmo fikk deng mot FUVO, og de gjør kun en endring. Sistek går ut, og unge Martin Evensen kommer inn. Skedsmo så tunge ut i store perioder mot FUVO, og de trenger nok enda litt tid til å spille seg bedre.

Fjellhamar blir spennende å følge. De har en bred tropp uten de helt store toppene av spillere. En som kommer til å lage kaos i dag er spissen Kasper Thorsen. Scorer mål hele tiden. En slags Mostue-variant er godeste Thorsen. Ardian Gashi også med et lite comeback.

Mitt tips: 2-2 Kordahl og Vysochenko for Skedsmo. Thorsen 2 for Fjellhamar.

Coolbet har Skedsmo som god favoritt. Oddsen gikk litt opp i går, og så ned i dag. 1.45 er ikke spillbart. 5.75 på U derimot er spillbart. En liten slant på den.

Sindre Myhre med ballen for Skedsmo mot FUVO (Foto: Espen Bråthen)

Eidsvold IF – Blaker

En av seriefavorittene åpner hjemme mot gresslaget Blaker. Eidsvold er store favoritter, men mot hardtkjempende Blaker vil det bli tøft.

EIF har en knallkeeper i Wilsgård, og flere matchvinnere offensivt. Utfordringen til EIF er forsvaret, ettersom Henrik Ulseth ønsker å spille midtbane. Tempoet i et par av Blakers offensive spillere kan straffe EIF her. Likevel så skal EIF vinne denne.

Blaker er et av få lag som er litt svakere i år. Jeppesen er borte, og Akselsen har nesten ikke trent. Fredrik Kristiansen har også lagt opp. God nyhet er at storscorer Per Einar Martila blir bedre og bedre etter den leie kneskaden.

Mitt tips: 3-1 Kristiansen, Teigland og RØdsrud for EIF. Karlsson for Blaker.

Dette er en kamp det er litt vanskelig å spille på. Coolbet har litt for lav odds på EIF, men de er klare favoritter. Blaker har det med å overraske i slike kamper.

Mandag (tips kommer på mandag):

Lørenskog 2 – Raumnes & Årnes

Sørumsand – Strømmen 2

Kløfta – Eidsvold Turn 2

Rælingen – Aurskog-Høland

Tirsdag

Fet – FUVO

Nå gleder vi oss voldsomt. Hvilken kamp skal du se?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.