torsdag, juni 13, 2024

De beste spillerne i 4. divisjon på Romerike

Date:

Share post:

Det dukker alltid opp gode spillere. Strålende spillere. 4. divisjonen på Romerike blir tøffere og tøffere, og det er blitt et fint utstillingsvindu. Her er de beste spillerne i 4. divisjon – etter form i fjor og i vinter.

Magnus Hovde, Kløfta

Karl André Hovde har sin sønn, Magnus Hovde, på Kløfta-laget (Foto: Espen Bråthen).

Midtbanekrigeren til Kløfta går alltid foran. Pasningsspillet har blitt bedre, og i år må han bli bedre foran mål. Trøkk i spillet sitt, og lager alltid litt styr og stell på midtbanen til Kløfta. Får en viktig jobb i år bak spissene Rød og Zamble

Martin Mathisen, Blaker

Martin Mathisen jubler etter scoring for Blaker (Foto: Espen Bråthen)

Fikk en tung åpning i fjor på grunn av skader. Utover i sesongen ble han bedre og bedre. Har et strålende overblikk, og strør pasninger til lagkameratene som dundrer fremover. Har gjort Blaker til et mer spillende lag, og han styrer skuta til Larsen ute på banen.

Marius Edvardsen, Skedsmo

Marius Edvardsen blir taklet for Skjetten mot Harstad (Foto. Espen Bråthen).

«Eddy» tar et steg ned og er tilbake i Skedsmo. Denne midtstopperen er en av de jeg liker best å se på spille fotball. Tøff i duellene, ufin og likevel en god ballspiller. Gir alt i alle dueller, og er overraskende alltid på riktig plass til riktig tid.

Adrian Tjernsli, Rælingen

Adrian Tjernsli er konge i Rælingen (Foto: Espen Bråthen)

Aldri en slik liste uten Adrian Tjernsli. Folk har sagt at jeg overvurderer han, men det er tull og tøys. Herlig nærteknikk, strålende spilleforståelse og i fjor scoret han mål også. 16 mål fra sin offensive midtbane er bra.

Christoffer Blix, Fet

Målscorer til de grader. Skader ødela for mye i Skedsmo, men også helt feil posisjon for spissen. Nå er han tilbake i moderklubben og der pleier han å øse inn mål på dette nivået. Fet er vesentlig forsterket, og med raske Blix i front blir det mange mål.

Lars-Eirik Svardahl, Aurskog-Høland

Lars-Eirik Svardahl herjet med Eidsvold IF (Foto: Espen Bråthen).

Egentlig skal han være høyere på lista, men en liten «svak» sesong. 14 mål og over 20 målgivende hadde vært en drømmesesong for de fleste i 4. divisjon, men ikke Svardahl. Alderen drar på, og han trener ikke like mye lenger. Likevel har han herjet i perioder i vinter med sin fart og teknikk.

Eirik Haugen, Aurskog-Høland

En vanvittig sesong i 2018. 9 mål av en midtstopper, og involvert i mye kaos foran motstandernes mål også. AHFK slipper som regel inn en del mål, men var tredje best i fjor. En spiller med stor autoritet og kaptein med stor K.

Steffen Nystrøm, Kløfta

Tobias Reinli (t.v) måtte se sine egne spillere brenne mange sjanser, men Kløfta var effektive (Foto: Espen Bråthen).

Strålende for to år siden, men litt svakere denne sesongen – akkurat som Kløfta. En ledertype som alltid snakker og prater med lagkameratene, og det er gull verdt med den erfaringen. Må opp et hakk denne sesongen hvis det skal bli opprykk

Henrik Ulseth, Eidsvold IF

Fantastisk god i høst etter at han ble henta fra Eidsvold Turn (egentlig etter ei pause). Midtstopperen leser alt av spill, duellsterk, og i tillegg god med ballen. Har blitt brukt som midtbanespiller i vinter. Ikke hans beste plass, men han løser vel det også.

Arber Krasniqi, Skedsmo

En herlig back med driv og trøkk. Sleit mye med skader i 2018, men i spilleklar og i form er han en av de beste i 4. divisjon. Overraskende at han ble i Skedsmo, og nå blir han en av lederne som skal føre laget opp i 3. divisjon igjen.

Jonatan Teigland, Eidsvold IF

Denne overraskende overgangen gjør Eidsvold IF til en av seriefavorittene. Den offensive midtbanespilleren kommer til å trene litt mindre, men med ett nivå ned så kommer han til å kose seg uansett. 17 mål for Turn i fjor i 3. divisjon, kommer til å gi enda flere i 4. divisjon. Spilleforståelse og herlig avslutter som sine beste egenskaper.

Ørjan Hopen, FUVO

Ørjan Hopen dominerte stort for FUVO mot Raumnes & Årnes (Foto: Espen Bråthen).

En gjennomtrent Ørjan Hopen herjet i høst, og FUVO kjempet helt inn med Ull/Kisa 2 om opprykk i fjor. Den elegante midtbanespillerne trillet gjennom mange målgivende med den strøkne venstrefoten, og han fant målet ni ganger. Nå er han i form fra første avspark i år, og FUVO blir nok laget å slå i år.

Kim Brenna, FUVO

Hvilke keepere skal Kim Brenna runde på høsten? (Foto: Espen Bråthen).

«Kun» 32 mål i fjor. Høres merkelig ut, men vi forventer så mye av den lynraske spissen på Opakermoen. Brenna sleit i perioder, men det løsnet også veldig på høsten Han har vært skadefri en periode, så han blir bare bedre og bedre. Skyter han FUVO til opprykk?

Ola Vestreng, Aurskog-Høland

Ola Vestreng var ofte meteren foran Simen Melby (Foto: Espen Bråthen).

Var 4. divisjons beste spiller i 2018. Den tittelen er han favoritt til å ta i 2019 også. 24 scoringer fra midtbanen, og involvert i det dobbelte (sammen med Svardahl). Løpsterk, smart og et helvetes trøkk i spillet. Også mye tempo i kroppen. Har herjet i vinter også. Overraskende at han ble i AHFK.

Boblere: Willy Zamble (Kløfta), Remi Rød (Kløfta), Kasper Thorsen (Fjellhamar), Lasse Holum Hansen (Raumnes & Årnes), Eiven Solberg (Eidsvold IF), Espen Søgård (Fet).

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser rundt LSK Kvinner, og daglig leder Gunn Brennhaugen - Fem...

Direkte fra 4. divisjon: Blaker – Sørumsand

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Blaker får besøk av Sørumsand på en en regntung Bruvollen. Følg alt...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Løvenstad

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Rælingen får besøk av Løvenstad. Følg alt direkte på Lokalfotballen.