fredag, juli 12, 2024

Topp 10 spilleroverganger på Romerike

Date:

Share post:

Det er på tide å lade opp til seriestart. Det har vært mange overganger i vinter, og mange av de forsterker lagene. Her er Lokalfotballens kåring av de ti beste overgangene på Romerike.

Marius Andresen, Lørenskog

En unggutt som tok steget opp til Lørenskog fra Skedsmo. Har spilt seg til fast plass som back i Skedsmo, og var de hvites beste spiller i 2018. I Lørenskog er det en tøff kamp om backplassen, men vi tror Andresen i løpet av sesongen har tatt en fast plass.

Marius «Eddy» Edvardsen, Skedsmo

Marius Edvardsen blir taklet for Skjetten mot Harstad (Foto. Espen Bråthen).

Midtstopperen har gått tilbake til Skedsmo etter fem år i Skjetten. Edvardsen har vært en av de viktigste spillerne hos grønntrøyene med sitt dominerende forsvarsspill. Tøff midtstopper som er god til å bryte, også bra med ballen. Blir meget viktig for Skedsmo i kampen om opprykk.

Marius Preber, Raumnes & Årnes

Marius Preber er Hauerseters viktigste spiller, men ryktene sier at han ikke spiller (Foto: Espen Bråthen).

Det ble for få kamper Hauerseter for Marius Preber, og klarte ikke å redde fra nedrykk. Nå stikker han litt lenger sør, og Raumnes & Årnes styrker en allerede god angrepsrekke. Passer perfekt som midtspiss mellom Mads Hansen og Lasse Holum Hansen. Trener han godt, så blir det mange mål på spissen.

Joakim Madsen

Nok en spiller som går bra Eidsvold Turn til Eidsvold IF, men det skal sies at Madsen startet karrieren sin i EIF. En spiller som aldri fikk helt tilliten i Turn, men har vist på Turns 2.lag at han er meget god i 4. divisjon. Nå blir han satset på, og det kommer mange målpoeng fra Madsen i år.

Truls Jørstad

Dette er egentlig årets beste spillersignering, men Truls Jørstad ble hentet som trener. Han kommer likevel til å dominere til de grader i 5. divisjon denne sesongen. Utfordringen er at det er lett å falle ned til de andre. Kommer nok uansett til å løpe ihjel alle midtbanespillere i 2019.

Christoffer Blix, Fet

Hjem til Fedrelandet igjen for Christoffer Blix. Bøttet inn mål for Fet før han har hatt en tung periode hos Skedsmo. Kom tilbake nå i vinter, og spissen er en garantist for 20 mål hvis han unngår skader. Rask og har et herlig venstrebein.

Willy Zamble, Kløfta

Så dukket Zamble opp igjen. Kløfta blir den raske spissens 10. klubb. Willy spilte under Karl André Hovde i Høland og Hauerseter, før de nå skal jakte opprykk sammen. Målsnittet har gått betraktelig ned for Zamble de to siste årene, men da har han spilt litt høyere.

Ingolfur Örn Kristjansson, Eidsvold Turn

Ingo Kristjansson og trenere Joakim Dragsten (t.v) er klare for å kjempe om opprykk til 2. divisjon: Foto: Eidsvold Turn

Den viktige spissignering kom for blåtrøyene. Og dette er en strålende signering. Kristjansson er en garantist for mål, og er nettopp det Turn trenger for å rykke opp.

Emil Dønnum Veum, Hauerseter

Den mest overraskende overgangen på Romerike. Unggutten tok store steg i høst for Ull/Kisa 2, og bidro sterkt til opprykket til 3. divisjon. Ryktene gikk tidligere i vinter om Hauerseter, men den lo vi litt. Plutselig er han klar for Truls Jørstads splitter nye Hauerseter. Spilleforståelse, pasningsspill og trøkk som få andre har i 5. divisjon.

Jonatan Teigland, Eidsvold IF

Fantastisk signering for Eidsvodl IF, og nå er de en av de store seriefavorittene. Spissen, eller offensive midtbanen, har imponert i Eidsvold Turn etter overgangen fra Ottestad. 35 mål på 53 kamper i 3. divisjon er veldig bra, og i 4. divisjon blir det nok enda flere.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.