FUVO feide nye Fet av banen

0
1043

På Fedrelandet fikk Fet besøk av seriekollega FUVO. Bortelaget var ikke gavmilde, og ga seg ikke før de hadde satt inn ni mål.

Les også: 4. divisjon blir en attraktiv divisjon

Fet har hentet mange spillere foran denne sesongen. Trener Simen Rustadbakken har hentet inn flere tidligere Skedsmo-spillere, men det hjalp fint lite mot FUVO.

– Å jasså, lage sak ut av detta ja, sier Rustadbakken og ler godt.

– Vi møter et godt fotballag, som er gode i samhandlinga både offensivt og defensivt. Vi er ikke der enda. Forhåpentligvis klarer vi å være litt nærmere når vi møter de i første seriekamp, forklarer Rustadbakken etter stortapet.

Christoffer Blix scoret Fets trøstemål.

I FUVO-leiren var det bedre stemning. Martin Wiker er ny trener, og han var fornøyd med det gutta hans leverte på Fedrelandet.

– Greit gjennomført av oss, men fortsatt en god del å jobbe med i etablert angrep. Men, mye spilletid på de som var med og det er godt å få med seg i februar, sier Wiker til Lokalfotballen.

Lagene fra start

Fets startellever: Berg, Brattbakken, Bergan Foss, Bjerkreim, Karlsen, Rustadbakken, Torud, Tolsciner, Davies, Blix (1) og M. Søgård.

FUVOs startellever: Thomsen, Nilsen (3), Westerheim, Lundhaug, Rzaev, Vikane (1), Hopen (1), Nordnes, Nybø, Brenna (2) og Paulsen (2).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.