– 4.divisjon blir en attraktiv divisjon

1
893

Aurskog-Høland slo Blaker 5-4 etter en stor snuoperasjon, og nå gleder Aurskog-Hølands nye trener Kjetil Rydje til det han mener blir en attraktiv divisjon.

– Det mobiliseres i mange klubber, og jeg tror årets 4. divisjon blir rekordjevn. Det er mange gode lag og mange gode spillere, og så er det flere dyktige trenere i år. Det blir helt sikkert en attraktiv divisjon, sier Kjetil Rydje til Lokalfotballen.

Hvorfor er det så mange gode spillere i 4. divisjon nå?

– Jeg tror gode trenere og nivået, og all oppmerksomhet, lokker til seg spillere. Både profiler og unge gode talenter. Uvant at 4. divisjon har så mange gode spillere.

Fem strak seire for AHFK

Aurskog-Høland har startet vinteren bra, og de har hatt flere sterke resultater i treningskampene.

– Vi har kommet fint i gang. Trenerteamet har kjørt seg godt inn, og spillerne tar tak i ting vi jobber med. Det er en klok spillergruppe i Aurskog-Høland, forklarer Rydje.

Aurskog-Høland jubler etter scoring mot Blaker i treningskampen (Foto: Espen Bråthen).

Hvitrøyene har slått AFSK (9-0), Gran (4-1), KIL 2 (7-2), LSK 2 (2-1) og Blaker 5-4), og de har scoret 27 mål på de fem kampene. De har heller ikke holdt nullen ennå. Så alt er ved det vanlige i AHFK.

– Vi har vel trent på det defensive i et kvarter til nå. Vi har mest fokus på det offensive, men vi har mye å gå på begge veier. I perioder er det mye bra framover, og faktisk også i lengre perioder i et par kamper, sier Rydje.

Målfest

I kampen mot Blaker ble det selvfølgelig en målfest. Martin Nordseth sendte Blaker opp i ledelsen før Jonas Grahn utlignet. Da hadde AHFK vært best, men de siste 20 minuttene var Blaker klart best og scoret to til ved Sander Svardahl og Nordseth.

Fem minutter ut i 2. omgang økte Blaker til 4-1 på et sjølmål av Martin Vestreng. Så bestemte Vestreng seg for at de var nok. To strålende målgivende til lillebror Ola og en scoring, og AHFK jaktet seier. Jonas Grahn kriget også inn en scoring så Aurskog-Høland snudde fra 1-4 til 5-4-seier.

– Vi gir bort mål i førsteomgangen. Når vi slutter med det så vinner vi kampen, sier Rydje, som syns det er godt med litt tid før serien starter.

Bobby Madley dømte kampen mellom Blaker og Aurskog-Høland (FOto: Espen Bråthen).

Ønsker flere spillere inn

– Troppen mangler kanskje 2-3 spillere før jeg er fornøyd. Det er litt tynt på visse områder. Det er 2-3 spillere som fortsatt er i tenkeboksen, som vi håper blir med videre. Jeg håper ikke vi behøver å finne spillere utenfra, sier Rydje. I troppen til AHFK er så å si alle lokale gutter.

Klubben har tatt opp juniorene Lars Fjeld og Kasper Kolstad in i a-troppen. De manglet Bendik Vestreng, Lars Kopperud, Eirik Haugen, Lars-Eirik Svardahl og Vegard Aaserud i kveld, men positivt at Martin Fjellheim fikk 20 minutter etter et langt skadeavbrekk.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.