Ryktebørsen i januar for lokalfotballen på Romerike

0
1808

Endelig januar. Fortsatt to-tre måneder igjen før det smeller i lokalfotballen. Og nå er det skikkelig bra trafikk på treninger til lag, og overgangene og ryktene florerer. Kos deg med ryktebørsen.

Vi starter med noen av de ferskeste overgangene. Kasper Kolstad har gått fra Skedsmo til Aurskog-Høland. Fet-gutten valgte litt merkelig AHFK foran moderklubben. Marcus Berg er også klar for hvittrøyene.

Fet har forsterket godt, og de fortsetter å kjøre på. I juni og august skal Sondre Karterud og Peder Kristiansen spille for Fet da de er hjemme på ferie fra USA-studiene. Fra før er Christoffer Blix og Nicklas Amundsen klare.

Joakim Madsen går fra Eidsvold Turn til rival Eidsvold IF. Jim Freddy Pedersen har gått fra EIF til Bøn.

 

Marius Preber og Ole Jacobsen er klare for Raumnes & Årnes. Patrick Fjell er klar for Rælingen. I Gjerdrum er Tobias Reinli og Kristian Aadnøy tilbake.

I Sørumsand har unge Vegard Servold kommet tilbake fra to år i Lillestrøm SK.

Rykter i fleng

Så over til ryktene. De er det mange av.

En av de mest populære spillerne nå er keeper Fredrik Mundal. Det sies at Kløfta og Hauerseter er veldig nærme. Ryktene sier også at Mundal kommer til å tjene godt på å spille 4. divisjon eller 5. divisjon. 3. divisjonsklubbene har visstnok ikke mulighet til å få Mundal.

For Skjetten kjøres det hardt for å få på plass på spillere til 3. divisjonsstarten. Viktige Martin Rosenkilde er med videre. Saeed Rahim fra Sørumsand skal også være klar. Også Marko Nazari er på vei til de grønne.

I Blaker har Fredrik Kristiansen lagt opp, og Joar Akselsen vurderer å gi seg. Noen klubber drar i Marius Jeppesen, men ingenting er bestemt. Den gode nyheten er at Per Einar Martila er tilbake fra skade.

Per Einar Martila er tilbake etter skade. Da satser vi på flere blinkskudd (Foto: Espen Bråthen)
Hvor går Kornbakk?

Bloggens mest «populære» spiller i ryktebørsen er Jesper Kornbakk. Han har trent med Eidsvold Turn og Gjelleråsen. Så får vi se hva han velger. Også Ull/Kisa 2 ønsker Kornbakk inn.

Skedsmos Marius Andresen trener med Eidsvold Turn. Turn trenger virkelig spillere nå. Madsen er borte, og Teigland og Gawecki har gitt seg. Nye klubber der er ikke klare. Det ryktes om Gawecki til FUVO, men han syns ikke 4. divisjon er bra nok. Dessverre for Turn så er også opprykksrival Lørenskog ute etter den gode backen til Skedsmo.

Nasir Dernjani ser ut til å forlate Lørenskog etter den gode høsten. Bent Inge Johnsens Lyn er ute etter vingen.

EIF jakter flere eks-Turn-spillere. Spissen Lars Andresen forventes å være klar for rødtrøyene snart.

I Raumnes & Årnes skjer det litt om dagen også. Simen Holter har trent med FUVO, og nå har R&Å Jonas Eng og Joakim Foureaux på treninger.

Har du noen rykter? Send en mail på espen@lokalfotballen.blog, ring/sms på 45224573 eller chat/DM på sosiale medier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.