Tom Gulbrandsen klar for Skjetten – blir trener og sportslig leder

0
1271

Lillestrøm-legenden Tom «Bukken» Gulbrandsen er klar som sportslig leder og hovedtrener for Skjetten fotball. Nå skal et lag i 3. divisjons stables på beina.

– En skikkelig julegave til de som liker Skjetten dette her, sier administrativ leder, Rune Anderssen, i Skjetten til Lokalfotballen.

Gulbrandsen sin viktigste jobb blir nå å sette sammen et slagkraftig lag i 3. divisjon. Samtid med hovedtrenerjobben skal han være delt sportslig leder og trenerkoordinator i en deltidsstilling.

– Tom har erfaringen og kompetansen Skjetten Fotball var ute etter for å bygge opp både det sportslige og engasjementet rundt klubben, i tillegg til at han har de samme tankene og ideene om hvordan klubben skal utvikle egne spillere og trenere, sier Anderssen.

Legende på Romerike

Det er selvfølgelig en solid bonus for Skjetten at Gulbrandsen har legendestatus på Romerike med over 223 kamper, 46 mål og 17 landskamper under perioden i LSK.

– En høyt kvalifisert leder, trener og garantert en kjempesignering for klubben.

Så nå blir det 3. divisjonsspill på Skjetten?

– Skjetten ønsker å spille i 3 divisjon og det har aldri vært snakk om annet. Klubben ønsker et godt 3. divisjonslag og har begynt jobben med å prate med spillere, forklarer Anderssen.

Skjetten har mistet mange spillere denne høsten og vinteren. Likevel er det noen som har venta på hva som skjer i klubben. Nå er det meste på plass, og Skjetten tror de skal ha på plass en tropp om tre uker.

– Skjetten har spillere som har ventet på ansettelsen av hovedtrener og vi føler oss sikre på at ansettelsen av Gulbrandsen vil være motiverende for videre spill blant de som ikke har forsvunnet i høst. Puslespillet er i gang og vi har stor tro på at stallen vil sette seg i løpet av et par, tre uker, avslutter Anderssen.

Lokalfotballen kommer med et intervju med «Bukken» i løpet av noen dager.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.