Årets lag i 3. divisjon | Eidsvold Turn og Lørenskog dominerer

0
6163

I år hadde vi heldigvis alle lagene fra Romerike samlet i en avdeling. 3. divisjon avdeling 2 var en knallbra avdeling, og her har dere årets lag fra Lokalfotballen.

1. Peter Rusina, Eidsvold Turn

Det ble kun 20 baklengs, og nest best, på Eidsvold Turn i år. Mye takket være alltid solide Rusina. Han kan gjøre noen brølere, men har vært mer solid denne sesongen enn tidligere.

2. Keivan Ghaedamini, Lørenskog

Keivan klarer seg like bra på høyre som hans mest vante plass på venstre. Alltid med fremover og skaper sjanser, pluss at hurtigheten og aggressiviteten gjør han god defensivt også. Slår dødballer med begge beina – ikke samtidig da.

3. Runar Heggestad, Eidsvold Turn

En veldig viktig forsterkning for blåtrøyene. Har kommet inn med pondus, og i tillegg er han god til å sette i gang bakfra. Er god til å spille gjennom et ledd. Er også farlig på offensive dødballer, men kunne kanskje scoret et par mål til.

4. Tobias Paulsen, Lørenskog

Det store gjennombruddet for den unge midtstopperen. Ble omskolert fra sentral midtbanespiller, og har klart det til 20 i stil. Meget god med ballen, plasseringssterk og tøffere enn folk tror. Må likevel kvitte seg med «juniorfeilene» foran neste sesong.

5. Johan Kolbjørnsrud, Eidsvold Turn

Årets beste spillere i 3. divisjon avdeling 2. Kanskje den beste i 3. divisjon? Et vanvittig trøkk i alt han foretar. Spiller back, indreløper og ving samtidig de gangene det flyter for Turn. Herlig venstrebein oppe i alt dette også.

6. Lars Følstad, Lørenskog

Målpoeng-kongen i Lørenskog. Litt færre scoringer i år, men mange flere målgivende og dermed flere målpoeng enn tidligere. Er den perfekte boks til boks-midtbanespilleren. Alltid inne i boksen, men også alltid med en susende takling defensivt.

7. Marius Pande, Gjelleråsen

Marius Pande jubler etter at han fikset poeng mot Skjetten (Foto: Espen Bråthen)

Limet i Gjelleråsen, sammen med Thomas Normann. Har en enorm arbeidskapasitet, og krydrer den med en god høyrefot og duellsterk. Det er få i denne avdelingen som er bedre enn Pande på hodet. Rydder godt unna, men skulle gjerne sett han bedre foran motstanderens mål.

8. Jon Erik Økland, Eidsvold Turn

Mr Eidsvold Turn har blitt trukket litt lenger ned i banen. Fra sin sentrale midtbanerolle styrer han spillet – med sin herlige nærteknikk og blikk. Pasningene sitter fortsatt også. Økland nærmer seg nå flest antall kamper for Turn, og er bare ti kamper bak Terje Røsrud. Han er allerede mestscorende for Turn.

9. Nasir Dernjani, Lørenskog

Vingen, som har spilt OBOS for Strømmen, kom til Lørenskog i år, og etter litt innkjøring løsnet det veldig. Han er en ving som kan gå innover og utover, og skaper alltid målsjanser. Bra tempo, god teknikk og passer perfekt inn i Lørenskogs spillestil.

10. Jonatan Teigland, Eidsvold Turn

Teigland må bli en falsk 9er i dette laget. Han er like god om han spiller spiss, ving eller bak spissen. 15 scoringer er uansett imponerende. Herlig spilleforståelse. Dukker alltid opp der han skal.

11. Kristian Bjørndalen, Gjelleråsen

Etter noen år med skader og dårlig selvtillit løsnet det for det tidligere stortalentet. I Gjelleråsen får han kose seg ute på venstresiden, og da har steget og avslutningen gått to hakk opp. Banket inn mål på mål utover i sesongen, og alle høyrebacker var småsvimle.

12. Innbyttere:

Innbyttere:

Fredrik Hauffen, Gjelleråsen
Andre Trandum Nordlie, Eidsvold Turn
Thomas Normann, Gjelleråsen
Marius Andresen, Skedsmo
Kristoffer Trandum Nordlie, Eidsvold Turn
Riki Alba, Lørenskog
Thierry Dabove/Ole Marius Forsberg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.