Årets lag i 3. divisjon avdeling 2

0
1026

3. divisjon avdeling 2 ble en spennende avdeling. Kvik Halden tok opprykket foran Eidsvold Turn, og det har vært noen imponerende spillere i Norges sterkeste 3. divisjonsavdeling. Her er årets lag.

Lokalfotballen har sammen Joacim Jönsson, Kent Bergersen, Julian Madsen, Wegard Bakkehaug og Philip Stensæther satt opp årets lag for 3. divisjon avdeling 2.

Rafael Veloso, Valdres

Gode Veloso er en fin leder som har stor fysikk. Keeperen er god i feltet og god med ball i beina, og har fikset flere poeng for Valdres i år. Går til þróttabandalag Vestmannaeyja (toppserie Island) i januar.

Torvald Berthelsen, Kråkerøy

Berthelsen har vært Kråkerøys klart beste spiller inneværende sesong. Har spilt både høyreback og stopper. Har tempo, kraft og ferdigheter som holder et høyere nivå enn 3. divisjon. Ingen spiller i serien som har samme tilslag på ballen som kraftbacken.

Runar Heggestad, Eidsvold Turn

En veldig god forsterkning for Turn. God med ballen i oppspillsfasen, og vinner de fleste duellene. Passer godt sammen med makker André T. Nordlie.

Dardan Mehmeti, Kvik Halden

Kaptein med stor K midtstopperen til Kvik Halden. Mehmeti er en sterk duellspiller med god pasningsfot, og blander man inn sinnsyk vinnervilje så får man en av 3. divisjons beste stoppere.

Johan Kolbjørnsrud, Eidsvold Turn

3. divisjons beste venstreback? Vi tror det. Har alt en back skal ha. Tempo, god offensivt og defensivt. Spiller nesten back, indreløper og ving når det går i 100 for Turn.

Lars Følstad, Lørenskog

Involvert i masse målpoeng for Lørenskog. Scorer mye, men har også mange målgivende denne sesongen. Følstad er en boks til boks-spiller som er uvurderlig for Lørenskog.

Jon Erik Økland, Eidsvold Turn

Rolig som skjæra på tunet. Er flyttet ned som sentral midtbane, fra sin vante offensive midtbanerolle med stor suksess. Bidrar til at Turn klarer å etablere spill med sin herlige teknikk og pasningsfot.

Mathias Engebretsen, Kvik Halden

Midtbanespilleren er kvikk i beina og hode, så han er alltid et lite hestehode foran motstanderne. God spilleforståelse, og bra pasningsfot som spissene liker godt.

Nasir Dernjani, Lørenskog

Utradisjonell ving som kan gå begge veier. Var toneangivende da Lørenskog presset topplagene litt i høst. Scorer bra med mål, og mye involvert offensivt.

Øystein Næsheim, Kvik Halden

Årets toppscorer i avdelingen. Næsheim er en hurtig bakromsspiss, og også en veldig god avslutter. Det er kombinasjon få spisser har i 3. divisjon.

Kristian Bjørndalen, Gjelleråsen

Etter et par tøffe sesonger lyste Bjørndalen opp Li i år. Steget er tilbake, og de raske avslutningene fant ofte nettmaskene.

Innbyttere:

David Paulmin, Kvik Halden
Keivan Ghaedamini, Lørenskog
Marius Pande, Gjelleråsen
Ryan Nelson, Valdres
Kyle Spence, Valdres
Thierry Dabove, Eidsvold Turn

Lokalfotballen kommer med et eget lag for bare Romerikelagene om et par dager.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.