Ørjan Heiberg tar over Gjelleråsen

1
1343
Ørjan Heiberg er klar for Gjelleråsen. (Foto: Gjelleråsen).

Ørjan Heiberg er klar som ny trener i Gjelleråsen. 26-åringen imponerte i ansettelsesprosessen, og nå skal de utvikle Gjelleråsen videre.

– Ørjan imponerte i en god prosess, og det blir spennende å ha en så ung trener etter noen år med Bent Inge. Han er genuint interessert av fotball og vi gleder oss til å utvikle Gjelleråsen videre sammen med Ørjan. Vi får en trener som også vet hva som ligger i å være med å bygge og utvikle klubb, noe som er viktige faktorer for oss, sier Raymond Johansen.

Hvordan er du som trener, Ørjan?

– Jeg er dedikert og hardtarbeidende. Jeg er godt kjent med motstandere, i tillegg liker jeg å ha stort fokus på treningshverdag og utvikling av kollektiv, samt både spiller og menneske. Garderobe er viktig, svarer Ørjan Heiberg.

Fra Opaker til Li

Heiberg har vært hjelpetrener og trener i moderklubben FUVO de siste årene, og nå skal han utenfor de trygge omgivelsene på Opakermoen.

– Gjelleråsen virket veldig spennende ved første samtale. Måten de driver klubb på, hvordan utvikling de har hatt de siste årene, og ikke minst hvordan A-laget har tatt steg med en spennende spillerstall. Klubben har gitt uttrykk for at de ønsker å satse på meg, og det er smigrende, sier 26-åringen til Lokalfotballen. Heiberg er utdannet som UEFA B-trener.

Gjelleråsen er blitt godt kjent som et 4-3-3-lag, og Heiberg har vært mer varierende i spillestil. Johnsen tok GIF opp i 3. divisjon i fjor, og de gjennomførte en imponerende sesong i en tøff avdeling.

Åssen skal du videreføre «GIF-stilen»?

– Det er litt tidlig å si, men det er ingen tvil om at vi må videreføre mye av det som har fungert under Bent Inge. Prinsippene offensivt sitter i DNA’et og det må vi helt klart ta med oss inn i en ny sesong. Jeg vil bruke de rundt laget og spillerstallen i måten å bli enda bedre forberedt for neste sesong, avslutter Heiberg, som skrev under i kveld.

Hvem Heiberg skal ha med seg er ikke bestemt. Ola Jørstad hadde takket ja som hjelpetrener, men da Bent Inge Johnsen skiftet klubb til Lyn valgte Jørstad hovedtrenerjobben i Borgen. Valget ble tatt før Heiberg ble ansatt nå i kveld.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.