Det store trenerbytte-året på Romerike

0
1438
Trenerbytter på Romerike (Foto: Espen Bråthen)

Vi har så vidt avsluttet sesongen, og nå har snart alle klubber byttet trener på Romerike. Her følger en gjennomgang på alle endringene.

VI begynner på toppen. For LSK kom Jørgen Lennartsson inn for Arne Erlandsen for å «redde» kanarifuglene. Det klarte Lennartsson. I OBOS fikk ikke Vegard Skogheim ny tillit i Ull/Kisa, og erstatteren er ennå ikke klar. Det samme gjelder for Strømmen. Espen Olsen gikk til HamKam og inn i en sportslig leder-rolle, og ingen erstatter er klar.

Neste lag, hvis vi går divisjonsrekken nedover, har faktisk ikke byttet trener. Eidsvold Turn fortsetter med Joachim Dragsten også i 2019.

Den mest eksotiske endringen på Romerike står Julian Madsen for. Han tar over 07 Valur på Færøyene, så Lørenskog er nå på full jakt etter ny trener. For Gjelleråsen var det meste klart, men Bent Inge Johnsen fikk et tilbud han ikke kunne takke nei til fra Lyn.

Onsdagskvelden ble Ørjan Heiberg klar for grønntrøyene.

Skjetten har hatt mye trøbbel i år, og Martin Wiker forlot klubben like etter serieslutt.

Samme Wiker har tatt over FUVO, etter Heiberg. Det skal også sies at Anders Fredriksen tar over Ull/Kisa 2 etter Igor Kostic. I Skedsmo fortsetter Jørn Harethon etter at han tok over laget fra Vidar Gundersen i sommer.

I Aurskog-Høland sa Arne Henrik Vestreng ifra tidlig i høst at han var fornøyd med fire år. Inn der har Kjetil Rydje og Roar Ness kommet.

Noen blir – heldigvis

De neste klubbene i den kronologiske rekkefølgen er heldigvis fortsatt på plass. Karl André Hovde fortsetter i Kløfta. Fredrik Larsen fortsetter i Blaker. Per Åge Barbakken blir å finne i Marikollen og Rælingen i 2019. For EIF er det ikke helt klart om Roy Arne Berg fortsetter.

I Sørumsand har Per Einar Gjelsvik tatt over etter Kim Schøne. Per Nyjordet tok over etter Svein Pettersen i Raumnes & Årnes.

VI gir oss ikke ennå. Simen Rustadbakken har blitt spillende trener i Fet, etter at Kjetil Moren Bråthen klarte å holde plassen i siste serierunde.

Heldigvis fortsetter Stian Isetorp i nyopprykkede Fjellhamar.

Truls Jørstad er ny spillende trener i Hauerseter, etter at Trond Lien ga seg i høst.

Truls Jørstad er klar for Hauerseter (Foto: Hauerseter).

Videre nedover i systemet er det også flere endringer. Robert Krolikowski er ny i AFSK. I Flisbyen, Bjerke og Leirsund er ikke alt klart. For Nittedal jobbes det hardt for å klare og stille et lag. For Skårer fortsetter derimot Reza Motlagh i to år til.

Løvenstad fortsetter med Mads Arstad i neste års 5. divisjonsspill. Borgen har fått inn Ola Jørstad. Søndre Høland har fått inn Ole Jørgen Kolstad.

Det er garantert flere endringer lenger ned, men det får vi ta seinere.

Det har vært en ekstrem høst når det gjelder trenerendringer, så får vi se hvilke klubber som utnytter det på den beste måten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.