Truls Jørstad blir spillende trener for Hauerseter: – Går for opprykk

1
1264

Hauerseter ønsker å gå rett opp i 4. divisjon igjen. Nå har nordkisa-klubben ansatt Truls Jørstad som spillende trener.

Les også: Årets lag i 4. divisjon

Truls Jørstad er nok mannen på Romerike som har blitt jaget av flest klubber denne høsten. Han fikk ikke fornyet kontrakt i Ull/Kisa, som ga stor oppmerksomhet i fotballmiljøet på Romerike. Nå blir han spillende trener for laget som rykket ned til 5. divisjon i år.

– Hauerseter var en klubb som kom raskt på banen når nyheten om min tid i Kisa var over. Jeg har hatt samtaler med andre klubber i lokalfotballen også. Må si jeg er imponert over entusiasmen og hvordan det drives i de forskjellige klubbene. Mye kompetanse og hyggelige folk, forklarte Truls Jørstad til Lokalfotballen, etter at spillergruppen hadde fått vite at de fikk ny trener.

– Helt siden vi fikk nyss om at Truls ikke ville få forlenget kontrakten i Ull/Kisa har vært på for å få han til Setra. Truls Skjevik har jobbet hardt i kulissene for å få Jørstad hit og vi nå er vi utrolig glade for at han valgte oss, sier Torgeir Kemi i Hauerseter.

Truls Jørstad i skuddet for Ull/Kisa, men nå er den lange tiden i Jessheim-klubben snart ferdig (Foto: Espen Bråthen).

Gode erfaringer

Hauerseter har i flere år hatt veldig gode erfaringer med å hente inn gode spillere og trenere, som har hatt god kjennskap til fotballmiljøet på Øvre Romerike. Trond Lien var en suksess. Det samme var Karl André Hovde.

– Med Truls Jørstad vet vi jo at vi får inn en god fotballspiller, men vi vet også at vi får inn en stor personlighet som er veldig godt likt og respektert i fotballmiljøet i nærområdet vårt. Vi håper og tror at han kan bringe inn vinnerkulturen tilbake til Hauerseter igjen, sa Kemi

Hvorfor falt valget på Hauerseter, Truls?

– Totalt sett passet Hauerseter best nå, et prosjekt jeg gleder meg til å begynne med på nyåret. Gleder meg til noe helt nytt. Ting er helt klart annerledes i 5 divisjon kontra OBOS, men til syvende og sist handler det om å vinne fotballkamper. Hauerseter har hatt en tung sesong. Uansett nivå er nedrykk aldri noe gøy. Vi alle har en jobb å gjøre for å få tilbake selvtilliten og troa på det vi driver med, forklarte Jørstad, som nå også er far til to små tvillinger. Det tar opp mye av tiden, sammen med fotballen.

Skal rett opp igjen
Torgeir Kemi (t.v), Truls Jørstad og Truls Skjevik gleder seg til 2019 i Hauerseter

Hauerseter har hatt et par tunge sesonger, og det endte med at Trond Lien trakk seg i høst. Det ga ikke den effekten Hauerseter ønsket, og de måtte ta den tunge veien ned i 5. divisjon. Etter flere år i 3. divisjon, og nesten opprykk til 2. divisjon, må det skje noe i Nordkisa-klubben. Flere viktige brikker har forlatt klubben, og med Jørstad skal de på nytt skape et godt fotballag.

– Jeg skal gjøre mitt for at Hauerseter skal lykkes. Håper erfaring og kompetanse utenfor banen samt spilleren Truls kan bidra på en positiv måte i jakten på opprykk som er et naturlig mål. Men slik tenker alle klubber på denne tiden av året. Så vi må være ydmyke å jobbe knallhardt for å nå dette målet. Spillende trener er en krevende rolle, så vi jobber med å få inn en til i teamet som kan bidra på flere måter med tanke på trening og kamp, avsluttet Truls, og Kemi mener det er kun en ting som er godt nok: – Og vi har selvsagt kun et mål for neste sesong. Rett opp i 4 divisjon igjen. Alt annet er skuffende. Alle vet jo at Truls er en vinnerskalle av rang.

Hva tror du om Hauerseters nye trener – suksess?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.