Årets lag 4. divisjon på Romerike

1
13550

4. divisjon viste seg fra sin beste side denne sesongen. Det var spennende både om opprykk og nedrykk. Noen spillere var soleklare på årets lag, men det har vært en tøff jobb å ta ut en tropp. Likevel tror jeg vi har klart det sånn tålig. Hva syns du om troppen?

1. Alexander Beinov, Kløfta

EN herlig type. Slenger meldinger og alt og alle underveis i en kamp. Han har det undervurderte «presence»,-genet, som færre og færre keepere har i dagens fotball. Fire strafferedninger.

2. Marius Jeppesen, Blaker

Pål Thoreid og Marius Jeppesen reddet her Blaker fra en baklengs (Foto: Espen Bråthen)

Den hurtige høyrebacken har imponert de fleste. EN hissig spiller som vinner mnage dueller, men også drar på seg en god del kort.

3. Eirik Haugen, Aurskog-Høland

Kongen av Aurskog-Høland. Midtstopperen har vært dominernde i store perioder denne sesongen, og har også scoret mange mål. Bedre trent i år.

4. Henrik Ulseth, Eidsvold IF

Kom inn som et friskt pust og var vel banens beste i alle de 12 kampene han spilte for EIF. Duellsterk, smart og god med ballen. Da er man en god midtstopper – rett og slett.

5. Christoffer Skiaker, Kløfta

Starta sesongen strålende, akkurat som Kløfta. Mista formen litt underveis i sesongen, akkurat som Kløfta. Likevel den beste venstrebacken i serien. Flere målpoeng enn tidligere.

6. Martin Mathisen, Blaker

Martin Mathisen jubler etter scoring for Blaker (Foto: Espen Bråthen)

En dårlig start på sesongen etter skader i vinter. Tok seg veldig opp utover i sesongen, og var rett og slett strålende på høsten. Masse målpoeng, og styrte det gode Blaker-laget.

7. Ørjan Hopen, FUVO

Ørjan Hopen dominerte stort for FUVO mot Raumnes & Årnes (Foto: Espen Bråthen).

Litt det samme som Mathisen. Var for tung og treg i vår. Har tatt tak og trent veldig godt, og var sannsynligvis seriens beste spiller i høst. Dominerte stort.

8. Kim Brenna, FUVO

Som vanlig bøtter Brenna inn scoringer. Det endte med 33 scoringer 24 kamper på den lynraske spissen. Ekstreme ferdigheter foran mål, og han er nok 4. divisjons beste spiss.

9. Lars-Eirik Svardahl, Aurskog-Høland

Lars-Eirik Svardahl herjet med Eidsvold IF (Foto: Espen Bråthen).

I form er Svardahl fantastisk. Denne sesongen ble han brukt mye på vingen. Det ble ikke mange scoringer, men et vanvittig antall målgivende. Fantastisk på slutten av sesongen.

10. Ola Vestreng, Aurskog-Høland

Ola Vestreng var ofte meteren foran Simen Melby (Foto: Espen Bråthen).

Årets spiller i 4. divisjon? Fra sin midtbaneposisjon løp han de fleste i senk. 24 scoringer er rett og slett veldig bra – så blitt mye bedre foran mål. Et helvete å møte.

11. Remi Rød, Kløfta

Målene rant inn på våren. Med det herlige venstrebeinet senket han de fleste motstanderne. Kløfta fikk en real dupp da Rød ble scoret. Når Rød var klar igjen begynte Kløfta å vinne.

12. Innbyttere:

Glenn Wilsgård, Eidsvold IF
Julian Paulsen, FUVO
Adrian Tjernsli, Rælingen
Eirik Engebretsen, Sørumsand
Simen Nordnes, FUVO
Fredrik Kristiansen, Eidsvold IF

PS! Spillere i Ull/Kisa 2, som Fredrik Ullersmo, Martin Søreide og Henrik Kristiansen hadde selvfølgelig kommet på laget hvis de hadde spilt på 1. lag i 4. divisjon.

Hva er dine tanker om laget?

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.